Hoppa till innehåll

Undersköterska

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Norrlandskliniken driver hälsocentral, specialistklinik, företagshälsovård och röntgenverksamhet under samma tak i Umeå. Hälsocentralen Norrlandskliniken har 11 500 listade patienter och är sedan starten 2008 en väletablerad vårdgivare i regionen. Capio Norrlandskliniken har 60 medarbetare.

Din roll

Du kommer möta patienter i alla åldrar och livssituationer med en stor variation av diagnoser. Arbetsuppgifterna består av mottagningsarbete och provtagning. Vi arbetar med ett hälsobefrämjande och sjukdomsförebyggande perspektiv. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare och tillsammans utveckla verksamheten för att möta vårt uppdrag på bästa sätt. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetarna. Samtidigt finns det en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning 100%. Deltid kan diskuteras.

Capio Norrlandskliniken är en arbetsplats med högt i tak där vi lär av och månar om varandra. Vi tror på korta beslutsvägar och närvarande chefer. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och frukost varje fredag.

Om dig

Vi söker dig utbildad undersköterska med erfarenhet av och/eller intresse av att arbeta i primärvården.

Vi vill att du är positiv och engagerad, som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och är en god kollega, där du bidrar till vår gemensamma arbetsmiljö. Du behöver trivas med att arbeta självständigt, men även tycka om att samarbeta med andra i det tvärprofessionella teamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som till text.

Publicerat: 24-06-03

Sista ansökningsdag: 24-06-18

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se