Hoppa till innehåll

Psykolog

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Hälsocentral Dragonen är en centralt belägen hälsocentral med cirka21 000 listade patienter och 70 medarbetare. Vår vision är att förbättra människors hälsa varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter och kunder genom att se, lyssna och finnas här idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort.

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige finns vi från Umeå i norr till Ystad i söder. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.

Din roll

Arbetet som psykolog på en hälsocentral präglas av en helhetssyn och en vilja att erbjuda personer med psykisk ohälsa ett tidigt och adekvat omhändertagande. I Västerbotten ansvarar primärvården för första linjens psykiatri och möter människor i alla åldrar, inklusive barn och unga.

Vi erbjuder dig

Capio Hälsocentral Dragonen är en trivsam och välfungerande arbetsplats med trevliga medarbetare. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare, vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Om inte det var nog, erbjuder vi även frukost varje fredag.

Om dig

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession. Duhar god förståelse och intresse för primärvårdens syfte och arbetssätt ochtidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Vi vill att du är positiv och engagerad, ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och är en god kollega, där du bidrar till vår gemensamma arbetsmiljö. Du behöver trivas med att arbeta självständigt, men även tycka om att samarbeta med andra i det tvärprofessionella teamet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig som längstt om 2025-08-31.Rekrytering kan komma att ske löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Publicerat: 2024-06-14

Sista ansökningsdag: 2024-08-18

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (61 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se