Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Verkstadscoach Skadeverkstad

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är din passion själva ledarskapet där du arbetar nära dina medarbetare med att coacha och utveckla dem? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som verkstadscoach till Bilia Mercedes skadeverkstad i Umeå.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Om tjänsten

I rollen som verkstadscoach säkrar du skadeprocessen och styr det dagliga arbetet. Du stöttar våra skaderådgivare och skadetekniker i stort som smått för att göra varje dag effektiv och lönsam. Du ansvarar för vissa administrativa uppgifter såsom handläggning och garantihantering. Fokus kommer att ligga på själva ledarskapet där du med hjälp av olika uppföljningsverktyg och veckomöten coachar medarbetare för att dessa ska kunna nå uppsatta ekonomiska mål, göra kunderna nöjda och skapa bra gruppdynamik.

Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom personal- och resultatansvar. Har du biltekniska kunskaper är det meriterande. Du har god datavana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi söker dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskap. Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera din omgivning i både med- och motgångar.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på Bilia Mercedes i Umeå. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren