Hoppa till innehåll

Terminalarbetare

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

VGT i Uddevalla AB är ett företag som i huvudsak distribuerar gods för DHL. Vårt upptagningsområde är trestadsområdet med omnejd, stora delar av Dalsland samt norra Bohuskusten. Vi har ca 70 medarbetare och 40 fordon.

Vi söker nu personal till vår terminal i Uddevalla. Arbetsuppgifter består bland annat av hantering av sändningar såsom lastning, lossning, scanning och kontroll av gods.

Vi ser att du är en ansvarstagande och positiv medarbetare som har lätt för att ta egna initiativ. Det är bra med en god fysik då arbetet kan vara tungt och det är viktigt att du är stresstålig och van att hålla ett högt tempo. Ett plus i kanten är också om du ha datavana då viss dataadministration kan förekomma.

Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska eller engelska. Tjänsten kan innebära både dag- och nattarbete så det är viktigt att du är bekväm med att jobba bägge typer av pass. Det är även till stor fördel om du har tillgång till körkort och bil då kollektivtrafiken är begränsad under nattetid.

Krav:

Truckkort A och B

Meriterande:

ADR

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Tillsvidare med sedvanlig provanställning

Lön: Enligt kollektivavtal

Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att krävas om du går vidare i processen.

Ansök via mejl till: jobb@vgt.nu

Märk med ”Chaufför Uddevalla”.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se