Hoppa till innehåll

Operation Manager

Publiceringsdatum
07 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och motiverad ledare som brinner för att göra verklig skillnad! Är du en person som trivs i ett samarbetsklimat där teamwork är nyckeln till framgång? Är du också lockad av möjligheten till en flexibel och mångsidig roll på ett av Sveriges mest eftertraktade asfaltsföretag? Då kan detta vara en tjänst för dig!

I rollen som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsproduktion. Den främsta uppgiften är att producera asfalt. Du kommer att leda och fördela arbetet för din underställda personal på verket i Uddevalla. Du har en viktig roll i att skapa ett bra arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Arbetet sker i nära samarbete med kollegor som Area Manager, andra verksamhetsansvariga och specialister i ditt område. I rollen ingår det att du har personalansvar och arbetsmiljöansvar.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas. Tjänsten är placerad i Uddevalla. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtester på våra slutkandidater.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2024-08-06. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! Under veckorna 29,30,31 pågår inget urvalsarbete pga semester.

För information: Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson på telefon 072 988 9405 eller via e-post: anne.hansson@randstad.se

Ansvarsområden

I rollen som Operation Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsproduktion. Den främsta uppgiften är att producera asfalt till vår interna utläggningsorganisation. Du arbetar nära dina medarbetare där ni driver affären framåt och tillsammans i gruppen.

I rollen kommer du bland annat att ansvara för:

  • att vara delaktig i budget och prognosarbete
  • personal och arbetsmiljö
  • leda, fördela arbetet, planera resurser och skapa ett positivt arbetsklimat
  • att planera och genomföra underhållsarbete på verket tillsammans med entreprenörer och leverantörer
  • samverkan kring materialplanering, lagerinventering och lagersaldo
  • kundkontakter och utveckla affären inom området
  • aktiv arbete med kvalitet och uppföljning
  • regelefterlevnad av tillstånd
  • att säkerställa effektivitet och lönsamhet i verksamheten

Kvalifikationer

För att trivas i rollen är du driven, flexibel, strukturerad och duktig på att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vi ser att du har ett intresse för ekonomi då du tillsammans med Area Manager ansvarar för budget och prognosarbetet.

Du är trygg i rollen som ledare, har ett tydligt och kommunikativt ledarskap med en stark vilja av att lyckas tillsammans samt alltid verka för en god arbetsmiljö. Vidare är du duktig på att skapa kundrelationer och förvalta långsiktiga samarbeten.

Vi söker dig som:

  • har några års erfarenhet från en arbetsledande roll och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av beläggningsverksamhet eller tillverkande industri
  • tekniskt intresse kopplad till tillverkningsindustrin
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • god datorvana
  • innehar B-körkort, vilket är ett krav för tjänsten

Om företaget

NCC Industry AB

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se