Hoppa till innehåll
Primotech Group AB logotyp

Group Financial Controller

Sista ansökningsdag
15 oktober 2024 (32 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Wahren
Email
Telefon
Har du intresse för finansiell controlling, redovisning och analyser och vill ta nästa steg i din yrkeskarriär?

Arbetsuppgifter:

Group Financial Controller har en viktig roll i att kontinuerligt utveckla en stark ekonomifunktion för att möta dagens och framtidens krav. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av att säkra kvalitet i bokslut på bolags- och koncernnivå, systembaserade analyser, samordning och utveckling av koncerngemensamma rutiner, värderings- och skattefrågor, intern kontroll och vid behov medverka vid implementation av nya system och anpassning till nya regelverk, bland annat avseende IFRS.

Utöver det innefattar rollen operativt arbete med koncernens månadsrapporter och årsredovisning. Att driva förändrings- och utvecklingsprojekt samt att ständigt förbättra och automatisera processer och rutiner inom det finansiella området är också arbetsuppgifter som innefattas i denna tjänst.

Då Primotech Group är en förvärvsintensiv koncern så kommer du även vara aktiv vid förvärv av bolag genom besök, analyser och finansiell due diligence. Efter förvärv så ansvarar du för implementeringen av det nya bolaget i koncernstrukturen.

I tjänsten ingår arbetet med att strukturera upp hållbarhetsrapporteringen som kommer att implementeras från maj 2025.

Erfarenheter/utbildningsnivå:
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi och relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från större bolag eller revisionsbyrå. Vi tror att du är analytisk, kvalitetsmedveten, har intresse för kvalificerad redovisning och trivs med att arbeta i en föränderlig värld. Utöver det har du goda kunskaper i Excel, har generellt hög systemvana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska och svenska.
Primotech Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.primotech.se

PrimoTech Group bildades 2022 genom en sammanslagning av ett antal teknikhandelsbolag. Gruppen har idag 23 dotterbolag och 9 intressebolag.
Koncernen omsätter idag ca 700 MSEK med ett rörelseresultat på 85 MSEK. Gruppen fokuserar på välskötta och entreprenörsdrivna teknikhandelsbolag i Norden. Genom organisk tillväxt, kreativitet och företagsförvärv har vi nu lagt grunden för en långsiktig och expansiv företagsgrupp.