Hoppa till innehåll

Tungmekaniker inom expansivt företag

Publiceringsdatum
13 juli 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo att utvecklas fort tillsammans med expansivt företag?

Gorm Service Group AB expanderar snabbt och söker nu 4-6 nya stjärnor som vill bli en del av vårt dynamiska och engagerade team!

Om Oss

Gorm Service Group AB är inte bara ett företag – vi är en familj. Vi erbjuder service och underhåll inom entreprenadmaskiner, hydraulik och svetsarbeten. Vårt team är känt för sin otroliga sammanhållning och laganda. Trots att vi ofta har mer arbete än vad vi är folk, ser vi alltid till att ha roligt och stötta varandra genom tuffa tider. Hos oss ställer vi alltid upp för varandra, oavsett hur tufft det blir.

Vi har skapat en arbetsmiljö där varje individ känner sig uppskattad och stödd. Vi finns där för varandra dygnet runt, särskilt eftersom vi har jourtjänster som kräver att vi kan rycka in när som helst. Vi vet att ensam är ingen stark, men tillsammans löser vi det mesta. Arbetsmiljön på Gorm Service Group AB är unik och vi ser till att varje medarbetare har de resurser som behövs för att lyckas.

Våra Tjänster

  • Mekaniker inom Entrepenad och Lastbilar.
  • Hydraulik och Penumatik Service
  • Svets och Fastighetservice

Varför välja Gorm Service Group AB?

1. Enastående Arbetsmiljö: Trots en hög arbetsbelastning har vi en arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig uppskattad och stödd. Hos oss får du möjligheten att välja dina arbetstider, din arbetsbil och dina egna verktyg, vilket ger dig frihet och flexibilitet i ditt arbete. Saknar du något? Vi köper in det. Behöver du hjälp? Vi ställer upp.

2. Oslagbar Sammanhållning och Laganda: Hos oss blir du en del av en nära sammanhållen grupp som alltid ställer upp för varandra. Vi tror på att ha kul på jobbet och att bygga starka band mellan våra medarbetare genom regelbundna sociala aktiviteter och gemensamma projekt. Vi är mer som en familj än ett företag.

3. Obegränsade Utvecklingsmöjligheter: Vi arbetar med några av Sveriges största bolag, inklusive Arento (Svevia) och Lotus Rental. Detta ger dig möjlighet att ta dig an spännande utmaningar och utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och personlig utveckling för att säkerställa att du alltid kan vara på topp.

4. Oöverträffat Stöd och Resurser: Vi ser till att du har allt du behöver för att lyckas i ditt arbete. Våra anställda har till stor mån fått välja sina arbetstider, sina arbetsbilar och köpa sina egna verktyg. Vi försöker fullända våra mekanikers efterfrågan.

5. Ambitiös Framtidsvision: Vi siktar på att bli en ledande helhetsleverantör inom service och underhåll. Tillsammans kan vi bygga något stort och vara en ledande aktör inom branschen. Vi vill kunna tillgodose alla kunders behov inom entreprenadmaskiner, hydraulik och svetsarbeten, och därmed bli den självklara partnern inom vårt område.

Förmåner

  • Konkurrenskraftig lön
  • Generöst friskvårdsbidrag (3.500kr)
  • Förmåns- eller tjänstebil
  • Tjänstepension från dag ett (Även om du är under 25år)
  • 3 årliga företagsaktiviteter
  • Tillgång till sjukgymnast och företagssjukvård
  • Personlig utvecklingsplan och kontinuerlig utbildning

Vem söker vi?

Vi letar efter engagerade och kompetenta individer som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Har du erfarenhet inom våra verksamhetsområden? Perfekt! Vill du testa något nytt? Vi välkomnar dig med öppna armar. Har du haft svårt att hitta ett jobb? Vi erbjuder en plats där du kan växa och utvecklas.

Dina Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning eller erfarenhet inom våra verksamhetsområden
  • Engagerad, noggrann och stark problemlösningsförmåga
  • Flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i team
  • Vill bidra till vår vision och vara en del av vår fortsatta expansion

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Info.service@gorm.se senast 14/09-24. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Isac.wikstrom@gorm.se

Slutord

Gorm Service Group AB är inte bara en arbetsplats, det är ett äventyr och en möjlighet att bli en del av något stort. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj och tillsammans fortsätta leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder.

Bli en del av Gorm Service Group AB och hjälp oss att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi ser fram emot att höra från dig!


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se