Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
04 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

PLC-programmerare till Trollhättan

Vår affärsidé är att leverera attraktiva tekniska konstruktionslösningar inom avancerad infrastruktur. Hos oss får du en möjlighet att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans på vägen och vi håller hårt i våra Kärnvärden - Tillsammans, Engagemang, Kreativitet, Öppenhet. Vi tror på teamwork för att lyckas, både gällande teknik, affärsidé och kundnytta. Tillsammans kan vi göra allt!

Vi erbjuder dig som PLC-programmerare möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt inom infrastruktur. Du är en del av ett dedikerat och kompetent team där din kompetens och erfarenhet uppskattas och bidrar till vår framgång. 

Vilka är vi?
På STING - Svenska Teknikingenjörer AB strävar vi efter att skapa hållbara och innovativa infrastrukturlösningar som gynnar samhällen. Vår historia av framgångsrika projekt och engagemang driver oss att ständigt tänja på branschens gränser. Vårt team består av hängivna yrkesmän som vill göra en positiv skillnad genom sitt arbete. Som ett ledande infrastrukturföretag arbetar vi med spännande projekt och strävar alltid efter att vara i teknologins och innovationens framkant.

Vi är specialiserade på elkonstruktion, PLC- och Scadaprogrammering, IT och nätverk med fjärrstyrning och kameraövervakning, stål- och mekanikkonstruktion samt hydraulik och FE-beräkning via våra 3D-modeller. Vår styrka ligger i vår samlade expertis och omfattande erfarenhet.  

Vad har Martin Wiklund, Gruppchef, El och styr, att säga om tjänsten och företaget?

"Efter många år inom entreprenadbranschen så fick jag möjligheten att arbeta på STING AB. Det som lockade var projektering/projektledning inom infrastruktur så som öppningsbara broar, slussar med mera.

Stings affärsidé är att leverera attraktiva tekniska konstruktionslösningar inom avancerad infrastruktur. Vår styrka är att vi har alla kompetenser samlade i företaget samt vår långa erfarenhet. Intressanta uppdrag, korta beslutsvägar samt möjlighet att påverka i projekteten med nya tekniska lösningar. 

På STING är det trivsamt och utmanande med stor frihet samt stora utvecklingsmöjligheter. Prestigelöst där alla medarbetare hjälps åt för att för nå bästa lösningen för kunden. "

Arbetsbeskrivning
Som PLC-programmerare inom infrastruktur är din roll att utveckla och implementera styr- och automationslösningar för våra projekt. Du arbetar tätt ihop med vårt ingenjörsteam och skapar effektiva och pålitliga PLC-program för styrning av olika öppningsbara broar och slussar. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som PLC-programmerare inkluderar

  • Utveckling och programmering av PLC-system
  • Konfigurering och optimering av styrsystem för att säkerställa effektiv drift
  • Upprättande av provningsprotokoll samt ansvara för provning
  • Problemlösning och felsökning av PLC-system
  • Dokumentation av PLC-program och systemdesign

Din profil
Vi tror att du som söker rollen som PLC-programmerare har en relevant utbildning inom automation, elektronik eller motsvarande område. Har du dessutom några års erfarenhet av PLC-programmering är det meriterande, gärna mot infrastrukturprojekt. Du har förmåga att arbeta i team och självständigt, för att driva dina arbetsuppgifter framåt. 

  • God kommunikationsförmåga och förmåga att förstå och översätta tekniska krav till användbara lösningar
  • Förståelse för styr- och automations principer
  • Erfarenhet och kunskap om att läsa kretsscheman
  • Programmering i Siemens TIA-portal är meriterande
  • Svenska och engelska i både tal och skrift.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745 och Cassandra Åkerblad, 0720-708970 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Sting - Svenska Teknikingenjörer AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup