Hoppa till innehåll

Kursledare i Japanska, Trollhättan

Sista ansökningsdag
07 september 2024 (5 dagar kvar)
Publiceringsdatum
08 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kursledare i Japanska, Trollhättan

​Folkuniversitetet i Trollhättan bedriver öppen kursverksamhet i språk. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som är van vid språkundervisning och kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid.

Inför hösten söker vi en cirkelledare i Japanska. Huvudsakligen för fysiska klassrumskurser kvällstid i våra lokaler som är finns centralt i Trollhättan.

Om tjänsten

Uppdraget som kursledare i språk omfattar 1-3 kvällar per vecka under vår och höstterminen. 
Våra kurser riktar sig till privatpersoner såväl som till företagskunder och offentlig sektor och undervisningen genomsyras av en kommunikativ språksyn.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i det japanska språket, gärna som modersmål och med ett intresse för kultur- och samhällsfrågor som rör Japan.
Du bör också ha goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper av vuxna.

​Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde, rätt till kunskap och betydelsen av att vår arbetsplats är öppen för alla. Vi ser gärna att du som sökande bor i Trollhättan med omnejd.

Anställningsform

Timanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2024-08-31 via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För ytterligare information och frågor

Janette Lindforss  janette.lindforss@folkuniversitetet.se

Tfn 0520 - 50 50 69

Om Folkuniversitetet Sverige

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar.

Läs mer om Folkuniversitetet som arbetsgivare.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se