Hoppa till innehåll

Fysioterapeut

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Hjortmossen rehab och vårdcentral ligger i södra delen av Trollhättan, ca två kilometer till resecentrum där tåget tar dig till Göteborg på 37 minuter.

Vi är en relativt liten vårdcentral med dryga 4700 patienter listade hos oss. Rehab och vårdcentralen delar lokaler och inbjuder därmed till ett nära samarbete.

Arbetsplatsen är välstrukturerad och trivsam med ett tydligt patientfokus. Capio Närsjukvård är en decentraliserad organisation där besluten tas så nära patienten som möjligt. Vi har därför stora mandat att anpassa oss till våra lokala förutsättningar och våra patienters behov. Det innebär korta beslutsvägar där hela personalen är delaktiga i förändrings- och förbättringsarbeten. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Rehabenheten består av två fysioterapeuter och en arbetsterapeut. Vi erbjuder träning på vårt gym, hembesök och teambesök med läkare och övriga personalkategorier för ett patientcentrerat arbetssätt.

Då en av våra fysioterapeuter valt att gå vidare söker vi nu en ersättare.

Din roll

Arbetet som fysioterapeut hos oss innebär självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Hembesök och teambesök är något som uppmuntras.

Vi lägger stort fokus på intern kompetensutveckling och uppmuntrar dig att gå kurser och utbildningar.

Du kommer att ingå i ett team bestående av positiva, sociala och omhändertagande kollegor. Hos oss är du aldrig ensam.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett härligt gäng, ljusa fina lokaler, kollektivavtal, närvarande chef, kompetensutveckling, fredagsfrukost, fri parkering, friskvårdsbidrag, friskvårdstid, anpassat schema, inflytande och delaktighet i verksamheten.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, vi ser att du är trygg i dig själv som person och även i din profession. Har du primärvårdserfarenhet är det meriterande.

Som person är du trygg, positiv, empatisk och jobbar patientcentrerat. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att samarbeta och är en lagspelare.

B- körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag: 2024 08 31

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se