Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande Truckförare sökes till spännande verksamhet i Trollhättan!

Sista ansökningsdag
18 oktober 2024 (15 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en positiv och noggrann person, som även besitter ett stort säkerhetstänk? Har du dessutom erfarenhet av att köra motviktstruck?
Då kan detta vara rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en engagerad och pålitlig truckförare för en spännande tjänst hos vår kund i Trollhättan. På den här arbetsplatsen är det dyra saker man kör med trucken, så säkerhet och noggrannhet är avgörande.
Utöver det har dem högt i tak, stor flexibiltet och ett högt risktänk på den här arbetsplatsen. Därför är det även viktigt att du känner igen dig i detta.

Arbetsuppgifterna består framför allt av truckkörning, där du kommer hämta olika produkter och flytta dem till den avdelning som bett om den. Arbetet i sig är inte särskilt fysiskt tungt, utan det viktiga är att jobba smart.

Behovet kommer variera beroende på sjukdom och ledigheter.

Arbetstiderna kommer vara mellan 06-00, det kommer dock vara främst kvällsarbete.

Detta är även ett långsiktigt behov, så vi letar därav efter någon som ska studera ett tag och vill ha ett långsiktigt extrajobb.

Detta söker vi:

Känner du igen dig i ovan beskrivning, så behöver du även ha:

- Erfarenhet av motviktstruck
- God datorvan

Sökord: Truckförare, Kväll, Studerande

Sökord: Truckförare, Kväll, Studerande
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com