Hoppa till innehåll
Scandinavian Enviro Systems logotyp

Instrument och eltekniker

Sista ansökningsdag
11 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

El & Instrumenttekniker
till Scandinavian Enviro Systems AB Åsensbruk

Scandinavian Enviro Systems söker nu en el- och instrumenttekniker till vår underhållsavdelning i Åsensbruk. Vi erbjuder en roll i ett stöttande team där du kan bidra till den gröna omställningen. Här får du vara med och utveckla vår anläggning för att möta kundernas behov och spela en nyckelroll i framtagningen av framtida klimatsmarta lösningar.

Arbetsuppgifter
Som el- och instrumenttekniker kommer du att ansvara för underhåll, felsökning och reparation av alla elektriska instrumenterings- och styrsystem inom anläggningen. Du samordnar med externa resurser och bidrar till kontinuerlig förbättring av instrumenterings- och säkerhetsprotokoll. 

Som el- och instrumenttekniker kommer du även

  • Diagnostisera elektriska- och signalproblem med hjälp av ritningar och dokumentation
  • Implementera lösningar för att underhålla och förbättra fabrikens instrumentering och system
  • Kalibrera instrument för att uppfylla driftskraven
  • Planera och genomföra installation och driftsättning av nya instrument och system
  • Utbilda och övervaka underhållspersonal och underleverantörer samt säkerställa att säkerhets- och kvalitetsstandarder följs
  • Arbeta med att ständigt förbättra anläggningens instrument och säkerhetsförfaranden

Din profil
För att lyckas i rollen som el- och instrumenttekniker hos oss ser vi att du har erfarenhet av arbete med elektriska system och instrumentering, med fördel inom processindustrin. Du har en stark problemlösningsförmåga med känsla för detaljer och effektiva lösningar. 

  • Relevant teknisk utbildning inom el eller automation 
  • Erfarenhet av och kunskap om svag- och starkström
  • Meriterande med certifiering EX/ATEX klassning och erfarenhet från processindustrin
  • Svenska och engelska, både i tal och skrift  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429 och Malou Magnusson, 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Enviro Systems
Enviro Systems, grundat 1994, är ett företag som utvecklat en banbrytande teknologi för återvinning av uttjänta däck genom pyrolys, en termisk nedbrytningsprocess. Av de återvunna materialen produceras högkvalitativ kimrök (kolpulver), pyrolysolja och metallskrot som bland annat kan användas för att framställa nya däck och biobränslen. Enviro har uppnått en återvinningsgrad på 97 % för uttjänta däck (End of Life Tires). Enviro bedriver sedan 2013 däckåtervinning i en demonstrations- och utvecklingsanläggning i Åsensbruk. I samarbete med Michelin och Antin Infrastructure Partners skalar vi upp kapacitet för storskalig återvinning av däck och vår första fabrik beräknas stå klar i Uddevalla under 2025. Enviro har ca 50 anställda och huvudkontor i Göteborg. Enviro är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Största ägare är den franska däcktillverkaren Michelin.

Scandinavian Enviro Systems logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup