Hoppa till innehåll

Teknisk försäljningsingenjör till ABAS Protect i Ambjörnarp

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ABAS Protect är ett börsnoterat företags som specialiserar sig på att tillverka områdesskydd. De har sedan 1925 servat den svenska marknaden med säkerhetsprodukter speciellt anpassade för förhållanden på våra nordliga breddgrader. ABAS Protect fokuserar på kvalitet i varje detalj. De tillverkar det mesta av sina produkter i egen regi, och har därför kontroll på hela tillverkningsprocessen från råvara till färdig produkt. De är certifierade enligt ISO 9001 sedan 1996. För dem är det en självklarhet att gällande standarder, normer och miljölagstiftningar uppfylls. ABAS Protect marknadsför sina produkter under en rad olika varumärken, där ProGate skjutgrindar hör till marknadens mest uppskattade.  
Titta gärna på filmen: https://www.youtube.com/watch?v=1KPl-ItFD7U  och läs mer via: www.abas.se Vill du jobba med hela processer från idé till färdig produkt i ett familjärt bolag inom områdesskydd?
Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Teknisk försäljningsingenjör ansvarar du för hela processer med att ta projekt från idé till färdig produkt. Du initierar och koordinerar nya kundprojekt samt driver dem i mål. I rollen kommer du att ha tätt samarbete med övriga säljare och kunder för att utforma affärsförslag som inkluderar pris och ritningar på bästa lösning för kunden.

Ditt huvudsakliga fokus blir att driva nya och befintliga kundprojekt efter kundernas specifika önskemål. Du tar fram och håller fast vid tidsplan och budget, övervakar projektens framsteg och ser till att de uppfyller alla nödvändiga kvalitetsstandarder och tekniska krav. Du kommer att besöka kunder både nationellt och internationellt för att få en bra insyn och kunskap i kunders behov och utmaningar. Tjänsten är placerad i Ambjörnarp och innefattar resor. Du ingår i säljavdelningen, men rapporterar initialt till konstruktionschef.
Din Profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av relationsbyggande projektförsäljning och van att arbeta med avtal och bygghandlingar. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta i CAD miljö. Du har lätt för att se helheten i säljprocessen och förstår vikten av en god kundrelation. En viktig del av rollen är att kunna kommunicera effektivt med olika intressenter, inklusive tekniska specialister, kunder och beslutsfattare. Du behöver vara tydlig i din kommunikation och kunna anpassa ditt budskap till olika målgrupper. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har B-körkort.

Som person är du innovativ, kreativ i tanken, lyhörd och kan analysera kundens behov och skapa lösningar. Genom flexibilitet, entreprenörsanda och engagemang skapar du förutsättningar för goda affärer. Du tar ett eget ansvar för ditt arbete, är en social person som trivs med kundkontakt, prestigelös och förstår vikten av att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där du som anställd på ABAS Protect blir en viktig del i helheten. Du erbjuds en utvecklande roll i ett familjärt bolag med lång erfarenhet inom utveckling av områdesskydd. Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar ABAS Protect med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93. Intervjuer kommer att göras löpande.
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2024!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se