Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Executive Coordinator till Care of Sweden

Sista ansökningsdag
21 september 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en strukturerad och initiativtagande person som vill vara med och driva ledningsarbetet framåt i ett entreprenörsdrivet företag? Som Executive Coordinator hos Care of Sweden får du en nyckelroll med stort ansvar i en dynamisk och utvecklande miljö. Vi ser framemot din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Care of Sweden är en svensk leverantör av medicintekniska produkter som används som hjälpmedel vid förebyggande och behandling av trycksår; däribland madrasser, sittdynor och positioneringskuddar.

”Våra kunder är kommuner, regioner och privata vårdgivare över hela landet. Vi har även skapat oss en stark position på världsmarknaden. På Care of Sweden strävar vi efter att eliminera trycksår genom vårt holistiska synsätt. Vi fokuserar inte bara på produkter, utan på att skapa en meningsfull förändring. Vårt mål är att leverera en helhetslösning för trycksårsprevention och samtidigt sprida kunskap. Vi tror på att arbeta förebyggande för att minska lidande och påverka hälsoekonomin positivt. Genom vårt internationella fokus erbjuder vi spännande möjligheter att vara med och påverka globalt och göra verklig skillnad för människor runt om i världen.”


Vad erbjuder rollen?
Som Executive Coordinator hos Care of Sweden får du en central roll där du gör skillnad varje dag. Du blir den som ser till att vardagen flyter smidigt för vår VD och ledningsgrupp genom att hantera allt från kalendern till viktiga projekt. Här får du chansen att vara med och påverka, samtidigt som du skapar struktur och effektivitet i en dynamisk miljö. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
* Sköta kalendern och mötesplaneringen för vår VD och ledningsgrupp.
* Förbereda och följa upp mötesagendor, protokoll och andra viktiga dokument.
* Koordinera och driva pågående projekt och initiativ
* Vara vår kontaktpunkt för kommunikation mellan ledningen, interna avdelningar och externa partners.
* Planera och organisera möten, konferenser och andra event som gör skillnad.
* Hantera konfidentiell information med hög integritet och säkerställa att den behandlas korrekt.
* Stödja strategiska beslut genom att sammanställa research och rapporter.



Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll där du framgångsrik hanterat administrativa uppgifter på hög nivå. Har du dessutom erfarenhet från en större organisation och/eller en högskoleutbildning inom ekonomi eller administration eller liknande område ser vi det som ett stort plus. Du är van vid att driva projekt och kan hålla flera bollar i luften samtidigt, utan att tappa fokus på detaljerna. Du är en fena i Officepaketet, och du har även erfarenhet av att arbeta i planeringssystem som exempelvis Stratsys eller Teams Todo. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är en självständig, initiativtagande och proaktiv person. Du har ett öga för detaljer, samtidigt som du är flexibel och kan anpassa dig efter förändringar. Din förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra, tillsammans med din höga integritet och pålitlighet, gör dig till en uppskattad kollega.


Är detta din perfekta match?
Om du letar efter en roll där du kan växa, både professionellt och personligt, i ett företag som ständigt utvecklas, då är detta rätt utmaning för dig. På Care of Sweden värderar vi en arbetsmiljö där vi har kul tillsammans, samtidigt som vi gör skillnad i samhället genom att bidra till bättre sjukvård. Här erbjuds du en konkurrenskraftig lön, förmåner som friskvårdsbidrag och bonus, samt möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa. Blir du en del av vårt team i Tranemo kommer du snabbt att känna dig som hemma i en varm och stöttande företagskultur.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 22 september 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Sökord
VD-assistent, executive assistant, administration, stratsys, teams todo

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.