Hoppa till innehåll

Kalkylator

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetar du idag inom kalkyl eller beräkningar inom mark/anläggningsbranschen och är redo att ta dig an en roll som ansvarig kalkylator? Trivs du i en lärorik och utvecklande roll där du kommer utvecklas och kunna växa internt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök redan idag!Kalkylator Tranås

 I rollen som Kalkylator på TAS kommer du att arbeta självständigt med att övervaka upphandlingar och hantera hela anbudsprocessen, från upprättande till inlämning av anbud. Du ansvarar för att anbudsgenomgång och överlämning till produktionsteamet sker smidigt vid vunna anbud. Dessutom framställer du produktionskalkyler och levererar dem till produktionsteamet. Du skapar och upprätthåller effektiva arbetsflöden och ser till att kunskapen om de använda systemen hålls uppdaterad. Intern kommunikation inom företaget är också en viktig del av ditt arbete.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Idag arbetar du som kalkylator, entreprenadingenjör, projektingenjör och har några års erfarenhet.
  • Trygghet i att hantera förfrågningsunderlag och skapa kalkyler.
  • Erfarenhet av mark/anläggningsprojekt.
  • B-körkort.
  • Vi ser att du har koll på AMA, Entreprenadjuridik och ABT.
  • Viljan att förbättra, utveckla och ha ett lösningsorienterat mindset för att upprätthålla det som utlovats till kunden.

TAS erbjuder dig:

  • En tjänst på ett familjärt och förtroendegivande företag.
  • Möjligheten till en hybrid roll och planera dina egna dagar
  • Ett stabilt företag med många ramavtal och kommunavtal
  • Goda förmåner i kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånsbil och 6 veckors semester.

I denna rekrytering samarbetar TAS med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras Oscar.Thiele@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget: Tranås Anläggningsservice AB är ett kreativt och handlingskraftigt företag med kontor i Tranås och Mjölby. Vi arbetar med mark- och anläggningsentreprenader. Bolaget har haft en stabil tillväxt sedan starten 1988 och omsätter idag ca 100 miljoner med 28 anställda. Tre ledord som genomsyrar företaget är kundfokus, ärlighet och ansvar, något som skapat vägen framåt för företagets expansion.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se