Hoppa till innehåll

Projektledare med byggledaransvar

Sista ansökningsdag
01 oktober 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Att Tranås ligger nära gränsen till Östergötland med närhet till flera större städer, men ändå i Småland, märks tydligt. Med sitt läge har Tranås alltid varit en given handelsstad, fylld med drivna entreprenörer med en stadig fot i den småländska myllan. I Tranås kan du bo och verka tryggt  med närhet till varandra, naturen, skolan och fritidsaktiviteterna.

Här blir det mer tid över till det som du tycker är viktigt i livet.

OM ARBETSPLATSEN
Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar bland annat för gator, vatten, avlopp, avfallshantering, parker, begravningsverksamhet och måltidsservice. Som anställd inom vår förvaltning har du chansen att utvecklas och göra skillnad för stadens nuvarande och framtida invånare. Vår verksamhet är i ständig utveckling för att forma framtidens Tranås. 

Projektavdelningen är samhällbyggnadsförvaltningens interna teknikkonsultgrupp och ansvarar för verksamhetsområdet teknik- och infrastrukturprojekt. Avdelningen hanterar Tranås kommuns mark- och anläggningsprojekt inom nya exploateringsområden, gator och vägar, gång- och cykelvägar, VA-ledningar, dagvattenanläggningar, parker och allmänna platser. Projektavdelningens huvuduppgift är att projekt- och byggleda, ta fram förstudier, projekteringar, utredningar och bygghandlingar. Nu söker vi en driven och framåt projektledare med byggledaransvar.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare med byggledaransvar arbetar du för att nå beställarens fastställda mål genom att agera ombud i tilldelade projekt. Du ansvarar för hela processen, från förstudie till färdig anläggning. Dina arbetsuppgifter innebär att samordna de olika aktörerna i projektet så som beställare, leverantörer, konsulter och entreprenörer.

Vi erbjuder utmanande och spännande projekt att arbeta med och kommunens storlek innebär att du kommer att få ett unikt helhetsperspektiv som innebär frihet under ansvar. För dig som har en god initiativförmåga och höga ambitioner, av att både utveckla och utvecklas hos oss på projektavdelningen, är detta rätt jobb.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot bygg- och anläggningsteknik eller annan utbildning som arbetsgivaren anser lämplig för tjänsten, ex.YH. Du ska ha god kunskap inom VA och anläggningsprojekt och dess process från början till slut. Meriterande är projekteringssamordning, erfarenhet av utförande inom kommunal infrastruktur, byggnation av kommunala gator och VA-saneringar samt kunskap i trafikverkets regler för vägar och gators utformning.

Vi ser att du är trygg i din roll som projektledare eller likvärdig titel inom området med dokumenterad erfarenhet.

För att passa i denna roll tror vi dessutom att du är:

Engagerad: Du brinner för utveckling och har erfarenhet av att ha lett tidigare projekt inom området.

Stabil: Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att leda, inspirera och motivera aktörer och projektdeltagare i projektorganisationen samt skapa möjligheter till utveckling av verksamheten.

Självgående: Du kan planera och strukturera ditt eget arbete och jobba för goda resultat och god kvalitet i verksamheten kommer naturligt för dig.

Relationsskapande: Du har lätt för att skapa relationer i ditt arbete och eftersom det i tjänsten även ingår samarbete med olika aktörer och yrkesgrupper krävs det att du har en god samarbetsförmåga samt relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Vidare är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNING
Tillsvidareanställning, 100 %.

Tillträde enligt överenskommelse.

LÖN OCH FÖRMÅNER
I Tranås kommun tillämpar vi individuell lönesättning.

Tranås kommun arbetar ständigt för att öka våra medarbetares välbefinnande. Läs mer om våra förmåner HÄR.

ANSÖKAN
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget Talent Recruiter. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via Talent Recruiter genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Intervjuer kan ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 oktober 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se