Hoppa till innehåll

Drifttekniker till VA-verken

Sista ansökningsdag
03 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Att Tranås ligger nära gränsen till Östergötland med närhet till flera större städer, men ändå i Småland, märks tydligt. Med sitt läge har Tranås alltid varit en given handelsstad, fylld med drivna entreprenörer med en stadig fot i den småländska myllan. I Tranås kan du bo och verka tryggt  med närhet till varandra, naturen, skolan och fritidsaktiviteterna.

Här blir det mer tid över till det som du tycker är viktigt i livet.

OM ARBETSPLATSEN

Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar bland annat för gator, vatten, avlopp, avfallshantering, parker, begravningsverksamhet och måltidsservice. Som anställd inom vår förvaltning har du chansen att utvecklas och göra skillnad för stadens nuvarande och framtida invånare. Vår verksamhet är i ständig utveckling för att forma framtidens Tranås.

Välkommen till VA-avdelningen. Vill du arbeta i en spännande verksamhet som innehåller såväl styr- och reglerteknik, processkemi/-biologi, elteknik, telekommunikation, data som mekanik? Häng med oss på resan mot framtidens VA-lösningar där vi nu befinner oss i en spännande utveckling.

Vi söker nu en drifttekniker till VA- avdelningen som kommer arbeta på produktion vatten där vi, genom att hålla hög kvalitet och säkerhet, producerar dricksvatten.

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir processövervakning, provtagning samt drift och underhåll av våra anläggningar. Som drifttekniker kommer du delta i det löpande arbetet att förbättra process och produktion i våra anläggningar samt arbeta med dokumentation.

Du deltar aktivt i utbildningar, seminarier samt annat som kan utveckla både dig, vår enhet och våra anläggningar. Dessutom kommer du att vara delaktig i att systematiskt arbeta för att utveckla och förbättra våra arbetsmetoder.

Tjänsten innebär beredskapstjänstgöring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en driftteknisk utbildning inom vatten och/eller avlopp eller har erfarenhet som motsvarar våra förväntningar. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från VA-branschen alternativt processindustrin. Har du även erfarenhet av processövervakningssystem som EXO4/VA-Operatör eller liknande är det också meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift. God kunskap i engelska är en fördel då en del manualer och annan litteratur kan vara på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du är:

Självgående: Du är som person en problemlösare som arbetar bra såväl självständigt som i grupp.

Strukturerad:  Du är strukturerad, ansvarstagande och har kvalitetstänk som en naturlig egenskap i ditt arbete.

Relationsskapande: Du är utåtriktad och tycker om att bygga relationer med dina medarbetare.

Samarbetsförmåga: Du trivs med att arbeta i team och är engagerad, delaktig och skapar arbetsglädje bland medarbetarna.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNING

Tillsvidareanställning. 100 %.                        
Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

LÖN

I Tranås kommun tillämpar vi individuell lönesättning.

Tranås kommun arbetar ständigt för att öka våra medarbetares välbefinnande. Läs mer om våra förmåner HÄR.

ANSÖKAN

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Tranås kommun använder vi rekryteringsverktyget Talent Recruiter. Vi ber dig därför skicka in din ansökan via Talent Recruiter genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningsperioden. 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se