Hoppa till innehåll

Utbildningsledare

Sista ansökningsdag
27 oktober 2024 (44 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Dags för nästa steg? Sök hos Ecareer.

Ecareer AB är ett dynamiskt rekryteringsföretag som specialiserar sig på att bygga broar mellan talanger och företag världen över. Genom vårt nära samarbete med våra syskonbolag och större globala organisationer levererar vi skräddarsydda rekryteringstjänster som möter de unika behoven på en konkurrensutsatt marknad. Vår passion för människor och teknik driver oss att hitta den perfekta matchningen varje gång.

Vi söker nu en Utbildningsledare för placering hos kund i Tranås.Vi letar efter en engagerad individ som vill spela en nyckelroll i vårt tillväxtorienterade team inom utbildningssektorn.Vi söker någon somär proaktiv, detaljorienterad och som inte är rädd för att ta egna initiativ.Att vara delaktig i företagets tillväxtresa kräver att du är en självgående person med en stark vilja att driva din utveckling och vara modig nog att anta nya utmaningar.

Kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning inom pedagogik eller motsvarande område.
  • Minst 2 års erfarenhet av ledarskap inom utbildningssektorn.
  • Förmåga att kommunicera effektivt med olika målgrupper.
  • Erfarenhet av att designa och genomföra utbildningsprogram.
  • Kapabel att arbeta både individuellt och som en del av ett team.
  • Kännedom om aktuella digitala utbildningstekniker.
  • Förmåga att hantera deadlines och leverera hög kvalitet.

Den person vi söker värdesätter relationsbyggande och tar ansvar för att leverera hög kvalitet gentemot både kunder, elever och kollegor. Rollen kräver stark organisatorisk förmåga, effektiv kommunikation och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi behöver någon som tar eget ansvar för att skapa möjligheter och driver aktivt för att nå uppsatta mål.

Varför Ecareer AB?

På Ecareer AB erbjuder vi mer än bara ett jobb – vi erbjuder en karriär där din utveckling står i fokus. Vi finns i Hovås, Göteborg, i vår inspirerande arbetsmiljö där idéer får blomstra. Du blir en del av en engagerad och inkluderande gemenskap, där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 oktober 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se