Hoppa till innehåll

Säsongsarbete

Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Antal tjänster
6
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba med oss på Hovfjället vinter? Vi söker medarbetare som kan jobba heltid eller extra på helger, lov och vardagar.

Vi söker dig som gillar högt tempo, tycker om att ge service och uppmärksamhet till andra människor samt har en positiv inställning.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och effektiv med känsla för detaljer.

Du som är glad och trevlig och gillar att vara en del av ett team, men lika gärna arbetar på egen hand.

Du som gillar fysiskt arbete i ett högt tempo och främst är tillgänglig torsdagar och söndagar men vi anställer även för hela säsongen.

På Hovfjället jobbar vi i ett litet team, vi jobbar mycket självständigt samtidigt som vi samarbetar. Samarbete och respekt mot kollegor och gäster är en självklarhet.

Hovfjället är en skidanläggning i norra värmland,. 2,5 mil norr om Torsby. Här finns sveriges sydligaste fjällnatur som erbjuder en fantastisk utsikt över de vinterklädda Finnskogarna och det omgivande naturreservatet. På toppen av Hovfjället 542m.ö.h hittar du snösäkra nedfarter och omväxlande längdspår, restaurang, värmestuga, skiduthyrning och skidskola.

Hovfjället har totalt 250 bäddar fördelat på stugor och vandrarhem. Lokalvården ansvarar också för att de allmänna ytorna på vår skidanläggning hålls rena.

Vänligen se vår hemsida och sociala medier för mer information.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se