Hoppa till innehåll

Vaktmästare i Branäs

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en social person och på jakt efter en ny utmaning? Som vaktmästare i Branäs hjälper du gästerna och ansvarar för att fastigheterna på anläggningen möter både våra och deras förväntningar. Att du blir en del av en av Sveriges största skidanläggningar och har fantastisk skidåkning precis runt hörnet är givetvis en bonus!

Under säsong genomsyras tjänsten av en nära dialog med gästen, då en stor del av dina uppgifter består av att hjälpa dem med boenderelaterade frågor. Ett starkt första intryck och ett gott bemötande kan göra mycket för gästens helhetsupplevelse, vilket innebär att det är viktigt att alltid agera som en god ambassadör för Branäs.

Skidsäsongen pågår vanligtvis mellan december-april och sommarsäsongen med cykling i focus mellan juni-augusti, men arbetet på anläggningen pågår självklart under hela året.

Utöver gästkontakt under säsong så har du alltid ett stort ansvar över att våra fastigheter möter både våra egna och gästernas förväntningar. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att genomföra drift- och underhållsarbeten på anläggningens fastigheter, diverse transporttjänster, reparationer av inventarier och maskiner i boenden och verksamhetslokaler, administration av diverse system, lås- och larmhantering, lagerhållning och beställning av reservdelar och material samt allmänt underhåll och renhållning både inne och ute. Beredskapstjänstgöring är också en del av jobbet.

Vem är du?

Vi söker en person som är social, glad, positiv och flexibel. Du har praktiska kunskaper och god datavana. Du har lätt för att ta egna beslut, då mycket av arbetet sker under eget ansvar, men du trivs minst lika bra med att arbeta i grupp. Det är viktigt att du är en problemlösare och allkonstnär som ser positivt på tillvaron.

Krav

  • Datorvana
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Du har utbildning ellerlängreerfarenhet av liknande arbete.
  • Du har goda kunskaper i Microsoft Office.
  • Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket i tal och skrift.

Meriterande

  • Det är meriterande om du har kunskap inom områden såsom it, snickeri, vvs, el eller ventilation.
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan.

Ansök

Sista ansökningsdatum är den 30 juni, men vänta inte med din ansökan då vi startar med intervjuerna så snart vi hittar lämplig kandidat för jobbet. Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta Karin Modin Svärd, HR chef, på 054-13 26 01.

Tjänsten är en fast heltidsanställning med placering är Branäs. Tillträde snarast.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se