Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Teknisk chef till Cleano Production AB

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi utvecklar och producerar svenska miljömärkta tvätt- och rengöringsprodukter för professionellt och privat bruk. I Älgarås i norra Västergötland ligger kemiföretaget Cleano Production. Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter där kunden själv äger och marknadsför sina egna varumärken. Vi är specialister på utveckling och produktion av hygien- och rengöringsprodukter och tillverkar flera av de mest kända produkterna på marknaden. Vi har även flera egna varumärken som Diskteknik, Cleano Professional och CleanoCare.

Bli en del av vårt framgångsrika team och ansvara för strategi, måluppfyllning och investeringar. Cleano Production söker nu en Teknisk chef som vill vara med och forma framtidens produktion.

Tjänstebeskrivning
Som Teknisk chef kommer du att ha övergripande ansvar för strategi och måluppfyllnad inom Produktionsteknik och UH, både inom process och fastighet. Du kommer att vara ledare för 2-4 personer och sitter med i Driftledning.

Ditt ansvar inkluderar att sammanställa en förebyggande underhållsplan för produktionen, utveckla och implementera nya processer, rutiner och instruktioner vid behov, samt hantera investeringar och underhåll utifrån affärsplanen.

Du kommer också att leda och fördela den dagliga driften inom PT/UH-teamet, följa upp stopptider och ansvara för investeringsprocessen. Dessutom kommer du att driva och delta i olika projekt och ha möjlighet att utvecklas på både teknisk och strategisk nivå.

Kvalifikationer
Cleano söker dig som har erfarenhet och kunskap inom produktionsteknik och underhåll samt erfarenhet av ledarskap. Vidare tror vi att du har erfarenhet av arbete i liknande roll med ansvar för personal, utveckla och leda processer för att förbättra och effektivisera produktion. Vi letar efter en öppen och engagerad teamspelare med starka tekniska kunskaper.

Det är också viktigt att du har ett innovativt tankesätt och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, kontakta ansvarig rekryterare Jimmy Harryson via e-post: jimmy.harryson@nearyou.se.se eller telefonnummer: 072-4024610. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 15 september. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren