Hoppa till innehåll

PERSONLIG ASSISTENT TOMELILLA DELTID 80%/ DAGPASS

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Personlig assistent sökes till spel- och sportintresserad kille runt 30 år.

Du kommer arbeta i kundens hem samt följa med på fritidsaktiviteter. Vi söker främst en man till denna tjänst för att vår kund känner sig mest bekväm. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. I dagsläget behöver vi dig som har möjlighet att arbeta pass vid till exempelvis sjukdom eller resor utanför hemmet.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är engagerad, respektfull, lyhörd och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent, men vi söker framför allt rätt person – som kan vara personlig och samtidigt agerar professionellt.

Störst vikt kommer läggas vid personkemi. Du som person ska vara noggrann, ansvarstagande och positiv. Då sport och Tv-spel är kundens stora intresse ser vi gärna att du har liknande intressen då det är viktigt att kunna ha roligt ihop.

Körkort och bil är nödvändigt då kunden bor på landet.

Meriterande erfarenheter

· Rökfri.

· Svenska i tal och skrift.

· Körkort och bil.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

· Start enligt överenskommelse.

· Deltid ca35h/ vecka.

· Deltid/dagpass måndag till fredag

· Arbetspass mellan 08:00- 15:00

Om lön

· Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal via Fremia.

· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson

Kundansvarig: Renata Krystyniak

Tel: 0721–839787

Ansök till tjänsten via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.

Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se