Hoppa till innehåll

Personlig assistent till tjej i Töreboda.

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en personlig assistent till en 22-årig tjej som sitter i rullstol och har en intellektuell funktionsnedsättning. Hon bor med sin mamma, pappa, lillasyster och en katt, på landet 1 mil söder om Töreboda.

Hon behöver hjälp med daglig omvårdnad, förflyttningar och hjälp med att kontinuerligt tolka omvärlden. Behöver hjälp och stöd i alla förekommande uppgifter.

Arbetet består av att vara med i hemmet och på olika aktiviteter. Arbetstiderna är dagtid, kvällstid och helg. Aktuell tjänstgöringsgrad ca 60 %. Uppstart enligt överenskommelse.

Vi söker en lyhörd person som har förmåga att läsa av aktuellt behov. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Körkort är meriterande. Rökfrihet är ett krav.

Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Välkommen med din ansökan märkt ”TB” senast 2024-10-09 till arbetsgivaren via e-post: info@skaraborgsassistans.com

Anställningsintervjuer hålls löpande. Vi har endast möjlighet att höra av oss till sökande som blir aktuella för intervju.

SkaraborgsAssistans är ett brukarkooperativ som ägs och drivs av medlemmarna själva helt utan vinstintresse. Vi är idag 47 medlemmar med ca 300 personliga assistenter och vi är själva arbetsledare alternativt har en vice arbetsledare för våra egna assistenter medan SkaraborgsAssistans har arbetsgivar- och arbetsmiljöansvaret. Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda.





Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se