Hoppa till innehåll

Lackerare

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

OM TJÄNSTEN

Som lackerare på Kongamek söker vi dig som har erfarenhet av lackering, truckkörning och datorvana. Arbetsuppgifter kommer vara att hänga och plocka material från vår lacklina, köra material och vara behjälplig med generellt industriarbete.

Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders visstidsanställning för att prova kvalifikationerna, innan erbjudande om tillsvidareanställning.

Anställningsstart: Utefter höstens behov och utefter överenskommelse.

OM KONGAMEK

Kongamek är ett familjeägt företag som grundades 1987 och drivs av tredje generationen Haglund genom syskonen Jonathan och Johanna.

Sedan starten har Kongamek gått från att vara en liten mekanisk verkstad till att idag vara en av Skandinaviens marknadsledande aktörer inom materialhanteringsprodukter, med Europas bredaste sortiment.

Vårt huvudkontor, lager och produktion finns i Konga. Vi har idag även bolag med produktion i Anderstorp och Vietnam, och ett säljbolag i Tyskland.


VÄRDEGRUND I KONGAMEK

Kongamek är och ska alltid vara ett hållbart företag. Inte bara för miljön, utan även för våra medarbetare, kunder och leverantörer. I egenskap av en liten orts största arbetsgivare tar vi ett socialt ansvar, skapar delaktighet och en trivsam miljö för utveckling. Våra arbetsplatser ska vara fysiskt, psykiskt och socialt sunda, där alla behandlas lika och har möjlighet till välmående både på och utanför jobbet.

ANSÖK OM TJÄNSTEN

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan med CV och personligt brev till hr@kongamek.se. Skriv ”Ansökan Lackerare” i ämnesrubriken.


Välkommen med din ansökan!



Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se