Hoppa till innehåll

Vi söker en präst

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Välkommen till Timrå församling!

Timrå församling består av många engagerade medlemmar, förtroendevalda och cirka 25 anställda som tillsammans fyller en viktig funktion i samhället. Vi jobbar dagligen med att finnas där för vår församling och vår omgivning lika mycket i tuffare tider som i glädjefyllda tider.

Om tjänsten

Vi söker nu en präst som vill bli en del i vårt kreativa arbetslag och församling. I din tjänst som präst ingår hela spektrumet av prästerliga arbetsuppgifter, gudstjänster och kyrkliga handlingar. Här finns även det utrymme för egna initiativ och idéer.

Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av tre komministrar, tre diakoner, ett barn- och ungdomsteam på fyra personer, kyrkomusiker, vaktmästare och självklart stöd från vår administrativa avdelning. Det är av hög vikt för oss att du har en god initiativförmåga och är samarbetsvillig eftersom vi ofta jobbar tillsammans.

I församlingen finns det tre kyrkobyggnader, en kyrka, ett kapell, en kyrksal och två församlingshem. Vi har även ett eget café som ligger mitt i Timrå centrum, här har vi enklare andakter, veckomässor och det är en naturlig plats i våra församlingsbors liv.

Vad har Timrå att erbjuda?

Timrå har en närhet till allt, havet, köpcentrum och naturen. Inom 5 minuter kan du både befinna dig vid den vackra Fagervikstranden eller på byggvaruhuset i Brista. I S:t Johannesgården som ligger precis bredvid Timrå kyrka har vi våra kontor med närhet till både på- och avfart från E4, vilket gör det möjligt för dig att pendla från Sundsvall och Härnösand utan problem.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se