Hoppa till innehåll

Försäljningschef till Aiab Energy AB

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Aiab energy AB är en komplett leverantör av strömförsörjningsutrustning inom området reservkraft, avbrottsfri kraft och DC-system. Sedan 1970 har Aiab sett till att företag och myndigheter alltid har pålitliga och skräddarsydda reservkraftverk och totallösningar av strömförsörjning. Företaget utför i egen regi projektering, konstruktion, tillverkning, installation, driftsättning och utbildning samt service och underhåll. Bolaget har idag 45 anställda, omsätter ca 150MSEK och ägs till största del av Koncentra Group AB som är en privatägd industrigrupp med fokus på långsiktiga investeringar. Läs mer på www.aiab.se och www.koncentra.se

Vill du arbeta i en ledande position med ansvar för att driva försäljningsarbetet framåt och för att utveckla befintliga och nya affärskoncept? Då ska du söka tjänsten som Försäljningschef hos Aiab Energy och få vara med och bidra till att trygga elförsörjningen i både samhället och i företagsvärlden. Du erbjuds en ansvarsfull roll och får vara med på vår fortsatta tillväxtresa genom att utveckla, tillverka och leverera en lösning som håller för både dagens och framtidens krav. Du kommer till ett team med gedigen produktkunskap, korta beslutsvägar och ett högt engagemang med stort kundfokus.

Som försäljningschef driver du bolagets affärsutveckling där målet är att skapa framgångsrika resultat, god lönsamhet och stärkta relationer. Du ansvarar för att både operativt och strategiskt sköta försäljningen av våra produkter och tjänster inom reservkraftsområdet gentemot partners och slutkunder. Arbetet bedrivs i kund- eller utvecklingsprojekt med fokus på att leverera produkter såsom elverk för säkerhet och kapacitet, likströmsutrustning med rätt effekt samt avbrottsfri kraft för DC- och AC-system. Dina arbetsuppgifter innebär personalledning, identifiera affärsmöjligheter, genomföra kundmöten, utarbeta offerter, sköta förhandlingar och upprätta samarbetsavtal.

För att trivas i rollen bör du vara kreativ, ha ett relationsskapande, prestigelöst förhållningssätt och vara beredd på att arbeta brett inom olika områden med många kontaktytor. Som Försäljningschef rapporterar du till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. Du ansvarar för att fortsatt bygga och utveckla vår säljorganisation vars medarbetare jobbar nära verksamhetens andra avdelningar inom produktutveckling, inköp och produktion.

Vi söker dig som:

· Har arbetat i en ledande position inom försäljning/projektledning från teknisk industri, gärna inom elkraft eller liknande, eller har erfarenhet från branschen och vill utvecklas in i en ledarroll.

· Har ett gediget intresse och nyfikenhet för teknik och vill förstå både helhet och detaljer i produkterna.

· Har en bakgrund inom rådgivande och skräddarsydd försäljning av större system, har du dessutom erfarenhet av kalkylering/teknisk projektering är det meriterande.

· Hantera komplexa texter, rambeskrivningar, upphandlingar och offerter.

· Trivs att arbeta strukturerat och noggrant med ett väl utvecklat affärsmannaskap.

· Har goda kunskaper i MSOffice och något affärssystem, gärna Monitor.

Tjänsten avser anställning hos Aiab Energy AB med placering i Fagervik där all utveckling, produktion och tillverkning sker. Då din roll innebär resor i tjänsten ställer vi krav på B-körkort. Resor sker i huvudsak i Sverige men också i länder i Norden.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Linnea Sjödin linnea.sjodin@rutinera.se 070-380 70 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se alternativt mailar direkt till ansvarig rekryterare. OBS! Ange att du söker tjänsten: ”Försäljningschef Aiab” då urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan omgående, dock senast den 30 september 2024.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se