Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Zeppelin-CAT söker fältmekaniker till Hälsingland och Gästrikland!

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker fältmekaniker till Zeppelin-Cat i Hälsingland och Gästrikland!

Vill du arbeta med ett av världens starkaste varumärken? Vill du ha chans att få utvecklas internt i ett bolag med goda framtidsutsikter? Då ska du jobba hos oss!

Vi erbjuder dig:
* Ett roligt jobb där du får arbeta med ett av världens starkaste varumärken.
* Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.
* Härliga och kompetenta kollegor.
* En trygg och stabil arbetsgivare som bryr sig.
* Trygg och säker arbetsmiljö.
* Bra verktyg.
* Friskvårdsbidrag.
* Möjlighet till förskottssemester.
* Förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Ditt nya jobb
Du kommer arbeta med service och reparationer av Caterpillars maskiner på fält med bland annat motorer, växellådor och hydraulik. Du kommer att rapportera till platschefen i Timrå, men ditt arbetsområde är Hälsingland och delar av Gästrikland.
Som fältmekaniker hos oss trivs du med frihet under ansvar och att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder! Tjänsten ställer krav på att du ska vara självgående och ha kunskap om våra maskiner.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar;
We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together

Vi värnar om ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Mångfald är en framgångsfaktor och hos oss arbetar vi ständigt med inkludering och jämställdhet.

Din erfarenhet
* Yrkesgymnasial fordonsteknisk linje, tunga maskiner eller annan teknisk gymnasial utbildning, eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig.
* Erfarenhet som mekaniker eller tekniker
* Datorvana
* B-körkort, C-körkort är meriterande.

Vem är du?
Vi ser att det viktigaste är att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.
Du är noggrann och ser värdet av ordning och reda. Du har en god samarbetsförmåga, bra på att följa uppsatta tidsplaner och rutiner. Du är självständig och kan se vad som behövs göras. Du vill alltid leverera till kunden med högsta kvalité, yrkesstolthet är A och O för att lycka i rollen som mekaniker hos oss.

Med ditt intresse för maskiner så har du en vilja att lära dig nya saker och fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Låter detta som något för dig?

Skicka din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Hoppas vi ses!

Har du frågor eller vill du veta mer om tjänsten? Tveka inte på att höra av dig till Platschef Joakim Strömberg på telefon: 070 312 04 22.

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.