Hoppa till innehåll

Maskinförare/Materialhanterare till Timrå

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nusöker vi en Maskinförare/Materialhanteraremed känsla för underhåll till Kuusakoski Recycling iTimrå. Uppdraget/tjänsten startar så fort vi hittat vår kandidat så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.Om jobbet Som Maskinförare på vår anläggning i Timrå arbetar du främst med att lossa, lasta och förflytta material. Arbetet utförs med materialhanterare. Du ansvarar för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande tid och kvalitet genom att klassa, sortera, bearbeta, lasta och lossa material. I tjänsten ingår även förebyggande underhåll av maskiner samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner. Därutöver kommer du att vara delaktig i att förbättra rutiner och arbetssätt i produktionen samt att driva vårt säkerhetsarbete framåt.

Du samverkar i första hand med medarbetare i samma roll på den egna anläggningen samt med arbetsledning och administration i Timrå.Om digVi ser att du har en grundutbildning som maskinförare eller motsvarande samt goda kunskaper i svenska. Du har erfarenhet av att köra grävmaskin/Materialhanterare samt att du innehar Maskinförarbevis. Du har B körkort och god datavana. ADR 1.3 samt certifikat för heta arbeten är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av återvinningsbranschen.

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har ett högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne.

Så här söker du tjänsten som Maskinförare/MaterialhanterareRekryteringsprocessen sköts av LETA Consulting AB.

Du söker tjänsten via länken i anslutning till annonsen. Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR.

Vi vill att du skickar in din ansökan senast den 30 juni. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden som kan komma att avslutas innan sista dag om vi hittar rätt kandidat.

Har du funderingar, kontakta vår konsultspecialist Leila Larsson, 070-401 04 03 eller via mail leila.larsson@letaconsulting.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se