Hoppa till innehåll

SUPPLY CHAIN MANAGER TILL GPI

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en erfaren och engagerad Supply Chain Manager? Graphic Packaging International Tibro AB är ett ledande företag inom förpackningsbranschen och har ett starkt fokus på innovation, hållbarhet och kvalitet. De erbjuder en spännande arbetsmiljö där du har möjlighet att göra verklig skillnad och bidra till deras fortsatta framgång. Nu när deras Supply Chain Manager börjar på koncernnivå, söker de någon som axlar rollen, är det du? Läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

I rollen som Supply Chain Manager kommer du att planera, utveckla och implementera effektiva supply chain-strategier som stödjer företagets affärsmål. Du kommer att ansvara för hela försörjningskedjan från inköp av råvaror till leverans av färdiga produkter till deras kunder. Ditt arbete kommer att inkludera optimering av lagerhantering och säkerställande av rätt balans mellan lagerhållning och kostnadseffektivitet. Du kommer också att bygga och underhålla starka relationer med leverantörer och logistikpartners, analysera och förbättra processer för att maximera effektivitet och minska kostnader, samt implementera hållbara lösningar för att minska miljöpåverkan inom försörjningskedjan. Vidare kommer du att leda och utveckla teamet inom supply chain-avdelningen och samarbeta nära med andra avdelningar, såsom produktion, försäljning och kvalitet, för att säkerställa smidiga och effektiva processer.

Vem är du?
  • Högre utbildning inom logistik, supply chain management, industriell ekonomi eller liknande.
  • Tidigare erfarenhet av att leda och utveckla supply chain-funktioner, gärna inom tillverkningsindustrin.
  • Starka analytiska och problemlösningsförmågor.
  • Erfarenhet av att arbeta med ERP-system och andra relevanta verktyg för supply chain management.
  • Förmåga att arbeta strategiskt och operativt, med fokus på både långsiktiga mål och dagliga utmaningar.
  • Utmärkta kommunikations- och ledarskapsförmågor.
  • Erfarenhet av hållbarhetsarbete och kunskap om miljöstandarder är meriterande.

GPI Tibro AB erbjuder en spännande och varierad roll i ett framstående företag inom förpackningsbranschen. Du får möjlighet att påverka och utveckla företagets supply chain-strategier i en dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling!

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar GPI Tibro AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av GPI Tibro AB AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-07.

Om GPI

GPI är en av världens största företag som tillverkar fiberbaserade konsumentförpackningar med 105 fabriker och 8 pappersbruk i 27 länder. GPI koncernens totala omsättning är ca 110 miljarder kronor, och koncernen har idag 25 000 anställda i det globala nätverket. På fabriken i Tibro producerar vi pressformade kartongförpackningar, huvudsakligen till livsmedelsindustrin. Vi använder oss av förnybara material som kan hanteras av de flesta europeiska återvinningsstationer. Det är en föränderlig och stimulerande miljö, god teamkänsla och fokus på utbildning och flexibilitet vilket gör GPI till en perfekt plats att växa och utvecklas på. Välkommen att bli en del av vårt team!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 januari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se