Hoppa till innehåll
Thalamus logotyp

Systemprovare FLIR

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (32 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Din nya tjänst
Nu vill en av våra äldsta kunder Teledyne FLIR komplettera sin grupp med flera systemprovare både för rekrytering och konsultuppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av provning och verifiering av avancerade IR produkter. Du kommer även att medverka vid framtagning av provinstruktioner, provutrustningar, statusuppföljning och felsökning. Du kommer eventuellt också att medverka vid slutkontroller tillsammans med kund. Det finns goda möjligheter till egna initiativ genom ständiga förbättringar som är en central punkt i deras verksamhet. Arbetstid är dagtid med viss flexmöjlighet.

Teledyne FLIR erbjuder fin arbetsmiljö, gym i huset, utvecklingsmöjligheter och vacker natur utanför husknuten.

Läs gärna mer om Teledyne FLIR här: www.flir.com

Din bakgrund
Du som söker bör ha studerat teknik på gymnasienivå som lägst samt relevant yrkeserfarenhet. För tjänsten tror vi minst 3 år krävs.

Du har god kunskap om:
  • Mätteknik, datoriserade mätsystem och okulärkontroll
  • Analog och digital elektronik.
Det är meriterande att ha kunskaper om nätverkslösningar och dess kommunikation. Erfarenhet av Linuxmiljö och IR teknologi är också meriterande.

Då Teledyne FLIR är ett internationellt bolag så är goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift, ett krav. Du som söker tjänsten kommer även att genomgå en säkerhetsintervju innan anställning.

Du som person
Du behöver ha analytisk förmåga både vad gäller teknik och administration. Du får gärna vara praktiskt lagd. Att kunna ta stort eget ansvar där planering och arbeta både i grupp och självständigt är mycket viktiga egenskaper.

Du är med fördel:
  • Noggrann, självgående och en lagspelare
  • Positiv och stresstålig
  • Teknikintresserad och vill lära dig mer om det
Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Ida Sebitli på 073 856 53 74. Intervjuer kommer ske fortlöpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2024-09-30.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare
Oavsett om du blir anställd på Thalamus eller Teledyne FLIR erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal, friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

Vi strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Thalamus logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren