Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till kirurgisk rehabilitering

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sjuksköterska till kirurgisk rehabilitering

Reaktivering Furuhöjden AB är ett privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm. Sedan ett år tillbaka är vi en del av en vårdgrupp där även Täbyhälsan företagshälsovård och Roslags Näsby Husläkarmottagning AB ingår. Vår vision är att möjliggöra en sömlös vård där individen står i fokus.

Furuhöjden är en av de största vårdgivarna inom inneliggande rehabilitering efter akutsjukvård i Region Stockholm. Företaget har startat upp specialiserad neurologisk rehabilitering efter vård på akutsjukhus och har sedan tidigare avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi och neurologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab. Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål.

På Furuhöjden har vi korta beslutsvägar och arbetar nära varandra för att tillsammans nå verksamhetens mål. Vi har närvarande chefer, HR och VD som alla sitter i samma fastighet som verksamheten för att öka möjligheterna till ett gott samarbete och en öppen kommunikation.

Om rollen

I rollen som sjuksköterska arbetar du i team kring gästen tillsammans med kollegor från olika yrkeskategorier för att erbjuda varje gäst individuellt anpassad rehabilitering, teamarbete på riktigt! Du arbetar främst på vår kirurgiska avdelning och du är ansvarig för att genomföra inskrivningar, utföra medicinska behandlingar och administrera läkemedel, dokumentera patientvård, rapportera till läkare samt planera inför gästens hemgång. Omvårdnadsarbete ingår även i rollen som sjuksköterska hos oss.

Hos oss får du möjlighet till mentorskap under din tid som nyanställd och vi erbjuder kontinuerliga utvecklingsmöjligheter genom interna utbildningar. Vi ser en stor vinning i att förmedla kunskap mellan medarbetare som tillhör olika yrkeskategorier vilket underlättar teamarbetet och gör att vi kan anpassa gästens rehabilitering utifrån dennes behov ytterligare. Vi ser därför att du som sökande trivs i en lärande miljö där du får möjligheten att arbeta brett.

.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett intresse för kirurgi, vidare bör du vara teamorienterad och trivas med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Att du är empatisk och kommunikativ ser vi som en styrka, både i relation till gäster, anhöriga och kollegor. Vi ser även att du bör vara flexibel i ditt arbete och gärna ta dig an olika typer av arbetsuppgifter, att du är noggrann och lösningsorienterad ser vi som en självklarhet. Furuhöjdens värdeord är; positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik. Detta är något vi arbetar aktivt för att efterleva och vi ser att du som sökande också känner att du kan stå bakom våra värderingar.

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet inom rehabilitering och kirurgi
  • Kunskap inom TakeCare

Villkor

Vi har kollektivavtal genom Almega/Vårdföretagarna och tillämpar individuell lönesättning. Tjänsten är tillsvidare på 80% fördelat över dag- och kvällstjänstgöring. Vi använder rullande sexveckorsschema med helgtjänstgöring två helger på sex veckor. Vi har även friskvårdsbidrag på 5000kr per år, samt tjänstepension.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi tillämpar provanställning i sex månader och genomför registerkontroller i samband med denna tillsättning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 december 2024 (161 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se