Hoppa till innehåll

Tim Vikarie Som Personlig Assistent

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Täby


Jag söker flera Vikarier till och börja med, jag söker först och främst en som kan eventuellt kan leda till en fast tjänst en dag i veckan och det handlar och onsdagar i så fall. Men just nu flera vikarier enbart.

Jag är en kvinna boende i Täby i en 3a med mina två katter. Och har hat min assistans ända sedan LSS lagen trädde i kraft 1994 Jag föddes med en hjärnskada en cp skada men den sitter inte i huvudet. jag kan säga att jag är spastisk men det växlar mycket från dag till dag hur dagen sett ut om det har varit stressigt Jag använder mig av elrullstol inom hus och den kör jag själv så ute använder jag permobil som är tränggående den kör jag själv också. Kan tillägga att jag är en glad tjej på 78 år och kan säga att jag är

social, öppen och självständig med mycket humor.

Nu till mina behov som jag har behov av för att få vardagen att fungera. Dagpassen är lagda från 12:00-16:30 och Nattpassen är lagda från 20:00-08:00 dagen därpå och det är vaken natt.

Det är städning, tvättning, matlagning, på och avklädning, förflyttningar mellan mina rullstolar, hygien, kamma håret, ja allt som rör mig under de vakna dygnet som jag inte klarar själv. Du kan behöva fungera som en tolk om jag ringer ett samtal, ibland hör dom bra men ibland kan du få vara tolk när dom inte hör. Har inga lyft heller kan stå på egna ben med hjälp av dina händer. Ja det kan också hända om jag är trött och har mycket spasticitet då har jag svårt att äta själv och behöver hjälp med matningen. Maten behöver mixat eller malas för jag har svälj och dugg svårigheter. Så äter jag medicin emot spasmer, oro och allergier men det håller jag reda på själv. Fast måste få hjälp med att få i mig så klart.

Nu till mina intressen som är många Jag gillar att dansa, dansmusik, långa promenader, fotografering, träffa mina vänner, data, skriva facebook och instagram, youtube, hemmet, hålla ordning, jag är väldigt ordningsam och gillar att ha snyggt och rent, shoppa kläder bara gå runt i affärer, kan bara ta det lugnt ibland också .


Så till sist hur vill jag ha dig som assistent för det är mitt liv det handlar om. du ska vara mina ben och armar. Du kan vara en kvinna liksom en kille vilket spelar ingen roll bara du är lyhörd, arbetsam, flexibel, pålitlig och samarbetsvillig. utan att sitta med mobilen i handen. Jag ser att du är lugn men har humor vilket underlättar i vardagen. Du får inte vara rökare och inte ha några dofter på dig heller för mina allergier. Du bör tycka om katter veta hur dom ska skötas för jag har 2 katter. Du måste absolut ha en bra svenska i både tal och skrift bara för mina talsvårigheter. Det är ett plus om du har pluggat vård och omsorg och att du har lite erfarenhet om att jobba som personlig assistent. Ett annat plus är att du är glad öppen social av dig. Du bör vara mellan 30-40 år.


Jag är egen arbetsgivare och driver ett enskilt företag genom Nära AB.

Så jag kommer vara din chef du som söker denna tjänst som vikarie.

Tim lön efter Kollektivavtal.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se