Hoppa till innehåll

Förskollärare på liten förskola

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ljunghaga skola är en liten förskola och F-6 där vi arbetar nära barnen och deras vårdnadshavare. Vi ser, och har möjlighet att möta varje barns behov. Förskolan är belägen i Holsljunga, med nära till allt.

En liten skola och förskola med stort engagemang och möjligheter! Fördelen med att vara en liten verksamhet betyder att det aldrig är långt från tanke till genomförande. Snabba beslutsvägar och en stor respekt för barnens inflytande är något vi värnar om.

I och med att vår verksamhet är relativt ny så har du stora möjligheter att påverka!

Kvalifikationer:

Vi söker nu dig som är legitimerad förskollärare gärna med minst ett års erfarenhet, mer än så är inte heller ett problem. Du skall vara väl förtrogen med förskolans styrdokument, undervisning i förskolan och pedagogisk dokumentation. Som förskollärare leder du och driver det pedagogiska arbetet på förskolan tillsammans med rektorn utifrån styrdokumenten. Du är en självklar ledare som kan motivera och skapa engagemang och delaktighet hos både barn och kollegor.

Du bör även ha förmågan att se hur organisationens alla delar påverkar varandra och agerar utifrån en helhetssyn för verksamhetens bästa. Vi vill gärna även att du ser vikten av att kvalitetssäkra arbetet genom att bland annat dokumentera, analysera och följa upp barnens utveckling.

Som pedagog och medforskarde utgår du ifrån barnens frågor och nyfikenhet och införlivar värdegrunden och ett demokratiskt synsätt tillsammans med deras inflytande över verksamheten och medbestämmande.

Varmt välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se