Hoppa till innehåll

Allmänpraktiserande veterinär till Boråsområdet

Sista ansökningsdag
23 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du hjälpa oss att bygga ut vår verksamhet? I dagsläget är Djurvårdscentralen i Sexdrega en välfungerande smådjursmottagning med en liten hästklinik. Mottagningen är välutrustad för de flesta ändamål och med stora möjligheter till utveckling. Verksamheten ska växa och bli större och utökas med både akutsjukvård och profylax på lantbrukets djur och häst med jour dygnet runt för samtliga djurslag då vi brinner för djurvälfärd.

Du kommer arbeta med alla djurslag och vi vill gärna tillvarata och utveckla ditt speciella intresseområde tillsammans med erfarna kollegor och konsulterande specialister. Det blir att tänka nytt och smart, modernt. När något nytt ska skapas måste man verkligen inte göra som ”alla andra” tidigare gjort om det inte fungerade bra. I en privatägd verksamhet är möjligheterna stora att påverka då varje medarbetare är viktig, varje röst är värd att lyssnas på. Verksamhetsutvecklingen leds av en branscherfaren, veterinärutbildad chef med goda referenser som kan fås på begäran.

Borås är en liten västsvensk stad med fantastiska omgivningar, trevliga djurägare och rimligt prissatta gårdar jämfört med kusten men ändå nära storstad och hav.

Vem är du som vi hoppas vill börja jobba hos oss?

Vi vet att du är veterinär med svensk veterinärlegitimation, har B-körkort och pratar och skriver bra svenska.

Vi lägger stor vikt vid vem du är och tror att det blir toppen med rätt person, oavsett erfarenhet i yrket, det är vem och hur du är som är viktigt!

Du vet att allmänpraktiserande ibland är en fet omskrivning för "den som löser det mest udda till synes nästan magiskt i förutsättningsbefriade situationer och lives to tell the tale".

Du som gillar att träffa, förstå och på djupet bry dig om djur och deras människor.

Du som gillar effektivitet utan hets, snyggt jobb utan att det behöver vara pråligt och som förstår att good enough är bättre än bäst.

Du som vet att det finns mycket du inte vet att du inte vet men som du är väldigt nyfiken på.

Du som vill ha en lagom utmaning där vi stöttar dig, peppar dig och driver dig framåt eftersom vår starkaste önskan är att du når längre än du kanske själv trodde var möjligt. Därför att när du utvecklas som individ blir vi också bättre som grupp. Du som också förstår att det är rimligt att det blir fel ibland när man är människa, det är en del av livet och det gör oss bättre efteråt.

Du som när du blir lite varm i kläderna vågar tänka och tycka! Som vill bidra med idéer och som vågar säga emot och ifrågasätta det chefen säger när din idé är bättre!

Du som vill känna att du dagligen gör skillnad för både människor och djur när det som allra mest behövs och bidra till en bättre djurhälsa 24/7, inte bara prata om det.

Du kanske är en van allmänpraktiker och bara längtar efter tid i bilen, vinden i håret och radion på högsta volym? Kanske är du helt ny som veterinär eller så kanske du jobbat med andra spännande saker i 15 år som vi kan lära oss av men tror att du glömt allt annat? Du kanske bara inte har en aning om hur du ska påbörja ett nytt äventyr?

Hör av dig och berätta vem du är och vad som är viktigt för dig i det du drömmer om så kan vi kanske börja bygga en plan från där vi står!

Tjänsten utlyses på 100% tjänstgöringsgrad men kan diskuteras, reglerad arbetstid. Intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten och ansökan skickas till karolina@djurvardscentralen.se

Sista ansökningsdag 23/9.

Vi ser så mycket fram emot att höra ifrån dig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se