Hoppa till innehåll
Blåkläder logotyp

Manager International Sales Support sökes till Blåkläder!

Sista ansökningsdag
26 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för god service på riktigt? Kanske är du en hejare på att hålla igång ett stort kontaktnät? Gillar att arbeta proaktivt och vara en nyckelperson? Vi söker just nu efter en Manager International Sales Support som ska driva arbetet att knyta våra säljbolag i Europa närmare oss i Svenljunga! Kan det vara en roll för dig så är det bara att läsa vidare om tjänsten!

Din roll
I rollen som Manager International Sales Support kommer du att ha det övergripande ansvaret för vår internationella säljsupport samt ha personalansvar för de 5 medarbetare som arbetar inom avdelningen. Du kommer agera spindeln i nätet för att knyta ihop våra säljbolag runtom i Europa med vårt huvudkontor i Svenljunga. Du arbetar tätt tillsammans med avdelningen och våra kollegor runtom i Europa och utvecklar arbetet inom området. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat:
  • Utbilda lokal säljsupport
  • Onboarding av globala kunder och distributörer
  • Leveransansvarig för globala kunder samt distributörer
  • Fördela kundansvar
  • Hantering av kundorder samt uppföljning av leveranser
  • Avtalsuppföljning
  • Supporta KAM/Säljare vid offentliga upphandlingar
I rollen kommer det även ingå en del resande till våra kollegor runtom i Europa.

Din profil
Du som person är prestigelös och drivs av ständiga förbättringar! Du brinner för att leverera god service och att leda andra i det arbetet. Ansvarsfull, organiserad och strukturerad är tre begrepp som du känner igen dig väl i. Du är kommunikativ och trivs med att ha ett stort kontaktnät men även att landa in i mer administrativa arbetsuppgifter och ha närheten till affären hela tiden.

För att passa rollen tror vi att du har haft en liknande roll tidigare, samt att du har erfarenhet av ledarskap. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller försäljning, och/eller utbildning inom tulldokumentation. Du har goda kunskaper inom excel samt har mycket god engelska och svenska i tal och skrift. Besitter du andra europeiska språk ser vi detta som ett plus! Resor i tjänsten förekommer runtom i Europa, så detta ska inte vara något hinder för dig.

Om Blåkläder
Blåkläder är ett globalt företag med lokal känsla, som kommit en bra bit på vägen mot att bli störst på arbetskläder. Vi är ett internationellt sammansvetsat gäng på nära 600 medarbetare i 20 länder som sätter företagskultur, kvalitet och hållbarhet högst upp på agendan. De senaste tio åren har vi fyrdubblat vår omsättning, som nu är över 2 miljarder kronor, och det finns ingen broms i sikte. I Svenljunga strax utanför Borås sker allt utvecklingsarbete, från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. Vi är stolta över att minst 85% av vårt sortiment idag produceras i egna fabriker, vilket ger oss insyn och påverkan i hela värdekedjan.

Vi erbjuder gemenskap och en känsla av tillhörighet samt samarbete över gränser. På vårt kontor i Svenljunga har du tillgång till gym och padelbana samt förmåner som friskvårdsbidrag, hundgård för fyrbenta vänner och en lyxig måndagsfrukost varje vecka. Givetvis finns det möjlighet att ladda elbil och att vara med på ett flertal aktiviteter som arrangeras av vår aktivitetsgrupp.

Blåkläder är ett framåtsträvande, entreprenörsdrivet och familjeägt företag som bestämt sig för att vara det självklara valet när arbetskläder kommer på tal. Hos oss kan du gå hur långt som helst om du har viljan, skickligheten och uthålligheten. Läs mer om oss på www.blaklader.com

Övrigt
Anställning: Tjänsten är på heltid och påbörjas efter överenskommelse. Initialt påbörjas tjänsten med en visstidsanställning (provanställning) för att sedan övergå i en tillsvidareanställning.
Lön: Månadslön
Ansökan: Sista ansökningsdag är 26 september, vi kommer att arbeta med löpande urval. För frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Torstensson, Head of Supply,
via mail: simon.torstensson@blaklader.com

Välkommen till oss på Blåkläder!
Blåkläder logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Blåkläder är ett företag som med vår lokala känsla har kommit en bra bit på vägen med att vara störst på arbetskläder. Vi är ett internationellt sammansvetsat gäng på nära 550 medarbetare i 20 olika länder som sätter företagskultur, hållbarhet och kvalitet i allt vi gör högst upp på agendan. De senaste tio åren har vi tredubblat vår omsättning, och det finns ingen broms i sikte. I Svenljunga strax utanför Borås sker allt utvecklingsarbete, från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. Stora delar av vårt totala sortiment produceras idag i våra egna fabriker i Asien, vilket vi är stolta över då vi har en stor inblick och påverkan i hela vår värdekedja. En nära relation med sitt leverantörsled ger den transparens som är grunden för en hållbar tillverkningsprocess, på riktigt. Vi kan erbjuda en gemenskap och en känsla av tillhörighet, och samarbete över gränser. Vi kan även erbjuda tillgång till gemensamt gym och padelhall, friskvårdsbidrag, måndagsfrukostar, hundgård, möjlighet att ladda din elbil samt aktiviteter via vår aktivitetsgrupp. Vi är ett framåtsträvande, entreprenörsdrivet och familjeägt företag som har bestämt oss för att vara det självklara valet när arbetskläder kommer på tal! Hos oss har du möjligheten att gå hur långt som helst om du har viljan, skickligheten och uthålligheten.