Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Teknisk Markförvaltare till Malmö Airport

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en Teknisk Markförvaltare som ansvarar för underhållet av markanläggningar på Malmö Airport. Vill du hjälpa oss att upprätthålla flygplatsens kapacitet, tillgänglighet och driftsäkerhet kan detta vara rollen för dig!

Vad innebär rollen?

I rollen som Teknisk Markförvaltare på Malmö Airport kommer du att agera kravställare och rådgivare vid markarbeten och åtgärder vid om- och nybyggnationer av markanläggningar. Du kommer bland annat att...
  • delta i förvaltningsledningens arbete med underhållsplanering
  • planera, budgetera samt genomföra underhållsåtgärder på markanläggningarna
  • hantera uppföljning av skötsel- samt arrendeavtal för skog och bergtäkter inom flygplatsen
  • samverka med såväl interna som externa aktörer inom flygplatsen för att säkerställa att beslutade underhållsåtgärder prioriteras i syfte att uppnå avsedd effekt
Vem är du?
Vi söker dig som har...
  • ingenjörsutbildning inom mark och anläggning eller annan likvärdig kunskap inom ansvarsområdet
  • tidigare erfarenhet av drift- och underhållsfrågor gällande gator och markanläggningar
  • fackkunskap inom markbeläggningar, både inom asfalt och betong
  • goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas och vara lyckosam i rollen tror vi att du är ansvarstagande, systematisk och strukturerad. Du är driven och orädd i ditt sökande efter information och kunskap. Du ser värdet av goda relationer och har lätt att samarbeta med såväl interna som externa kollegor. Det är viktigt att du alltid ser till helheten då vi har flera regelverk att förhålla oss till.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats där arbetsmiljö, kompetens och nyskapande har stort fokus. Som medarbetare hos oss på Swedavia är du delaktig i att skapa och utveckla en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Är du redo att ta steget in i flygindustrins spännande värld?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Magnusson, tobias.magnusson@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är den 20 juni och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.