Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Skiftgående Teamchef till Säkerhetskontrollen på Malmö Airport

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett stort säkerhetstänk och vill ha ett jobb där du gör en samhällsnyttig insats? Tycker du om service, struktur och att utveckla medarbetare? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som skiftgående teamchef i säkerhetskontrollen på Malmö Airport.

Vad innebär rollen?

Som skiftgående teamchef kommer du att leda och ansvara för ett team beståendes av ca 20 medarbetare samtidigt som du deltar i den operativa verksamheten. Du kommer att få jobba i en internationell miljö och arbeta dedikerat med ditt team för att säkerställa tryggheten för flygplatsens resenärer och besökare. Detta gör du genom att exempelvis kontrollera passagerare, bagage och varor samt inspektera fordon och byggnader. Utöver din operativa uppgifter kommer du i rollen som teamchef även att:
  • Leda och fördela det operativa arbetet
  • Implementera rutiner och processer
  • Ansvara för att leda och utveckla personal
  • Skapa delaktighet och engagemang i teamet
Då vi arbetar integrerat på flygplatsen så stöttar du även inom andra områden. Det innebär att du kan komma att bli utbildad till exempelvis terminalvärd, trafikvärd och/eller ledsagare inom passagerarservice och även leda och delta i det arbetet vid sidan av arbetet i säkerhetskontrollen.

Detta är en heltidsanställning där du kommer arbeta i skift vilket innebär obekväma arbetstider under nätter, kvällar och helger.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
  • Gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap eller operativt arbete på flygplats. Tjänsten passar dig som brinner för människor, säkerhet, samarbete och vill arbeta i en samhällsviktig roll tillsammans med engagerade och stöttande kollegor. Som person är du serviceinriktad, lugn, organiserad och kan hantera periodvis högt tempo. Att ta ansvar kommer naturligt för dig och du är en ärlig och vaksam person som sprider lugn och trygghet runtomkring dig. Du motiveras av att driva och utveckla dina medarbetare mot gemensamma mål.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en varierande arbetsdag där du iklär dig ett flertal olika roller. Visar du framfötterna finns all möjlighet att utöka dina kompetenser och arbetsområden. Detta innebär ett flexibelt arbetssätt där du ständigt utvecklas och på så sätt bidrar till hela flygplatsen drift och utveckling.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Timgren, andreas.timgren@swedavia.se.

Sista ansökningsdatum är 21 juli men vi kommer behandla ansökningar löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.