Hoppa till innehåll
Uponor logotyp

Underhållstekniker/reparatör till spännande utvecklingsavdelning

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Underhållstekniker/reparatör till spännande utvecklingsavdelning

Bli en del av vårt dynamiska underhållsteam och ta del av den spännande utvecklingsfasen hos vår kund inom tillverkningsindustrin! Som underhållstekniker/reparatör får du möjlighet att vara med och tillverka slitdelar och reservdelar samtidigt som du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll.

Ta steget mot en stimulerande karriär och sök nu!

Din kommande utmaning

Som underhållstekniker/reparatör kommer du att tillverka slitdelar och reservdelar i supportmaskiner samt utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustningen. Du får även möjlighet att lösa spännande uppgifter och rapportera i vårt underhållssystem. Flexibilitet och självständighet är viktigt då du planerar din arbetsdag utifrån mål och prioriteringar. Välkommen till vår spännande utvecklingsfas!

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är en erfaren underhållstekniker/reparatör med kunskaper inom maskinbearbetning, pneumatik/hydraulik och el/automation. Du har förmågan att arbeta självständigt och ansvarstagande, samtidigt som du är flexibel och noggrann i ditt arbete. Du trivs med att samarbeta i olika arbetsgrupper och har lätt för att skapa kontakter. 2-skift och beredskapsarbete kan förekomma.

Om oss

Vi är en innovativ och framåtsträvande arbetsgivare med en spännande utvecklingsfas framför oss. Med en underhållsavdelning bestående av högpresterande och välkompetenta medarbetare, skapar vi en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö. Här får du möjligheten att vara en del av vårt team och bidra till att upprätthålla och förbättra vår produktionsutrustning. Välkommen till en arbetsplats där ditt engagemang och ambition kommer att uppmärksammas och belönas.

Formell kompetens
  • Arbetat med förebyggande underhåll
  • Erfarenhet av felsökning på maskiner
  • Erfarenhet från tillverkande industri
  • Kunskap inom Pneumatik/hydraulik
  • Kunskap inom maskinbearbetning såsom fräsning, svarvning etc
  • Kännedom inom El och automation
  • Svenska och engelska tal och skrift
  • Datorvana
Övrigt

Placeringsort: Surahammar

Typ av anställning: konsultuppdrag på 6 månader som tas över av kund efter konsultuppdrag slutförts.

Uppdragslängd: start omgående, plan att kunden anställer dig över till företaget efter 6 månader som konsult

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Uponor logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.