Hoppa till innehåll

Förskolan Hagvidson Ekot söker driven, engagerad och kreativ kock

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

HAGVIDSON är ett expanderande företag med i nuläget nitton fristående förskolor. Våra ledord är Trygghet Delaktighet och Glädje. Dessa ledord genomsyrar hela förskolans verksamhet. På vår förskola vistas 51 barn fördelade på 3 avdelningar alla är delaktiga i vårt arbete med hållbar utveckling. Vi odlar en del själva och komposterar vårt matavfall tillsammans.

Vi erbjuder dig en anställning i ett företag som värdesätter god arbetsmiljö och med stora möjligheter till utveckling. Genom ”frihet under ansvar” kommer du vara delaktig i att sätta veckomenyer, planera matinköp, ansvar för din egen budget, laga mat, förbereda mellanmål, baka bröd samt ta hand om disk och köket i allmänhet. All vår mat lagas från grunden där livsmedelsverkets rekommendationer följs. För oss är det viktigt att du är noggrann och att du vet hur viktigt det är att hålla köket rent och snyggt.

Vi söker dig med kockutbildning eller motsvarande erfarenhet inom storkök. Givetvis brinner du för matlagning, god service och ett fint samarbete med såväl barn, pedagoger som vårdnadshavare. Du är noggrann, effektiv, positiv, stresstålig och har inget mot att hjälpa till i barngrupp vid behov. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.

Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.


Om dig

Vi tror att du är en trygg och positiv kock som har någon eller några års erfarenhet inom yrket. Du tycker om att laga mat, baka och vill utvecklas och utmanas inom ditt yrke. Du är flexibel, ansvarsfull, punktlig, stresstålig och ekonomisk. Du tar ett stort ansvar vad gäller kökets alla rutiner. Du är med och bidrar till ett öppet och socialt klimat bland både barn, vårdnadshavare och kollegor, där du möter alla med respekt.


Tjänsten

Tillsvidareanställning 75%


Om oss

Hagvidson värdesätter en god arbetsmiljö, mindre barngruppen samt en hög pedagogtäthet där vi är måna om våra anställda. Hagvidson har en vision där personalen är i centrum och som en avgörande del för att nå våra mål.

På förskolan finns en närvarande och engagerad rektor med kollegor som tycker om utmaningar och som arbetar med ett lågaffektivt bemötande.

Vi som arbetar på förskolan Hagvidson Ekot Surahammar strävar efter att utvecklas och utmanas inom detta fantastiska yrke. Vår förskola gör skillnad och vi är stolta över att vara en del av den. Känner du dig redo för att bli en del av vårt glada och engagerade gäng? I så fall är du välkommen att skicka in din ansökan!

Övrigt

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Kollektiv avtal finns.

Inför varje rekrytering gör vi ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi vill annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudande om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.

Enligt Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Kopia på erhållet registerutdrag lämnas till arbetsgivaren vid eventuell anställning.


START 7 oktober eller tidigare


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se