Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Customer Support till Culligan Storkök i Sundsvall! Kort ansökningstid

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett öga för noggrannhet och beskriver dig själv som serviceinriktad och organiserad? Är du tillgänglig för att påbörja en heltidstjänst inom omgående? Då kan vi ha rollen för dig!

Information om uppdraget:

Åt vår kund söker vi nu en engagerad och serviceinriktad medarbetare till deras Customer Support-team i Sundsvall.

Culligan Storkök är en ledande aktör inom service och underhåll av storköksutrustning samt försäljning/uthyrning, installation och service av vattenautomater och kaffemaskiner. Culligan erbjuder skräddarsydda dricksvattenlösningar för kontor, skolor, sjukhus, restauranger och alla typer av arbetsplatser. Vi erbjuder ett brett utbud av kaffemaskiner designade speciellt för företag, allt från robusta maskiner med hög kapacitet till eleganta lösningar för mindre kontor.

Som Customer Support Medarbetare kommer du att vara den första kontaktpersonen för våra kunder. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Motta och hantera inkommande samtal och e-post från kunder med tekniska frågor och supportbehov och boka upp serviceuppdrag.
* Diverse administrativa uppgifter såsom registervård, fakturering mm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift.
* Har förmåga att hantera stressiga situationer och behålla en professionell attityd.

Det är meriterande om du dessutom:

* Har erfarenhet av kundsupport, företrädesvis inom teknisk service eller relaterad bransch.
* Har god teknisk förståelse, och vana att arbeta i affärssystem.

Personliga Egenskaper:

Vi söker dig som trivs i en serviceorienterad roll och har en genuin vilja att hjälpa andra. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik. Teamwork är viktigt för oss, därför är det en självklarhet att du kan samarbeta effektivt med övriga kollegor och andra avdelningar.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Detta är ett vikariat på inledningsvis 1-3 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är heltid, dagtid måndag-fredag kl 7:30-16:00 på plats hos kunden.

Start så snart som möjligt. Vi arbetar löpande med urval och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Välkommen med din ansökan redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com