Hoppa till innehåll

Projektchef / Montagechef till ASiL

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du tidigare erfarenhet av projektledning inom bygg eller industri? Vill du vara med på en tillväxtresa där kund och medarbetare är i fokus? Då är denna roll för dig! Ansök idag.

Observera att vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om ASiL

ASiL är ett expansivt företag som erbjuder projektering och produkter inom stängels, grindar, portar och stålkonstruktioner av högsta kvalitet. Företaget möter efterfrågan inom bygg -, industri, vattenkraft och fastighetsbranschen med en stark förkärlek för samarbeten med lokala entreprenörer. Deras specialitet är att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller kundernas behov.

ASiLs ambition är att alltid ligga i framkant gällande innovation och kundanpassade lösningar.

Om rollen

I rollen som projektchef / montagechef kommer du vara en central del i det operativa teamet och kommer spela en avgörande roll i att säkerställa framgångsrika leveranser av företagets projekt. Från att affären är säkrad kommer du att ta ansvar för att planera och projektera projektet från start till slut.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta detaljerade planer, fastställa tidslinjer och se till att alla resurser är på plats för att projektet ska kunna genomföras. Under projektets gång kommer du att säkerställa den löpande driften genom att följa och upprätthålla god kvalitet i alla steg. Tillsammans med ditt team kommer du också att hantera utmaningar samt identifiera förbättringsområden.

Kommunikation genomsyrar ASiLs organisation där kontinuerlig återkoppling och uppdateringar om projektens status och justeringar är av största vikt. Genom att vara en nyckelperson inom organisationen där du kopplar samman dina kunder och ditt team bidrar du inte bara till att projektet levereras framgångsrikt utan också ger stöd till dina medarbetare genom att vara lyhörd för deras behov och utmaningar.

Din profil

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av projektledning inom bygg -, industri eller motsvarande bransch. Vi tror att du som person uppskattar att arbeta enligt en tydlig process. Du organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det som påbörjats samtidigt som du har lätt för att sätta dig in i andras situationer.

Som ledare är du ödmjuk och professionell där du vägleder ditt team mot tydliga mål. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem och har förmågan att stå upp för dina och ditt teams åsikter. Vi ser att du blir teamets trygga punkt att vända sig till samtidigt som du känner dig trygg med att ge konstruktiv feedback när det behövs.

Krav för tjänsten

  • Några års arbetslivserfarenhet av projektledning inom bygg och industri eller motsvarande bransch
  • Erfarenhet av kundkontakt och förståelse för affärer
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar där du haft ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare

Vad erbjuder ASiL?

  • Möjlighet till utveckling i ett expansivt bolag
  • Betald semester mellan jul & nyår
  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstebil eller milersättning

Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Sundsvall

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Line Andersson via 073-023 02 17 och line@stegra.nu.

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se