Hoppa till innehåll

Skötare till Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Rättspsykiatriska regionkliniken (RPK) är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Kliniken har idag 105 vårdplatser, uppdelade på åtta avdelningar där fyra är lokaliserade i Nacksta och fyra på Sundsvalls sjukhus. Kliniken är just nu i början av en expansion där nya lokaler är under uppbyggnad och där antalet vårdplatser kommer öka till 135 och antal avdelningar till 10 stycken.

Nu söker vi en skötare till vår klinik för en vikariatsanställning på 3 månader. Det finns eventuell möjlighet till förlängning.

Vi på RPK erbjuder dig en god arbetsmiljö med ett varierande arbete sett till både arbetsuppgifter och arbetstider. Här har du stora möjligheter till både personlig- och professionell utveckling inom området rättspsykiatrisk omvårdnad. Din vardag hos oss kommer vara omväxlande och innebär ett självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och möjlighet att bli del i en arbetsgrupp med ett gott samarbete och hög trivsel mellan kollegor.

Skötare till Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Arbetsuppgifter

  • Du är en del i ett multiprofessionellt team som sörjer för patientens dagliga behov av rättspsykiatrisk omvårdnad. Detta kan exempelvis vara ledsagning vid utevistelse, social aktivering, hjälp med sysselsättning samt att utgöra ett allmänt gott stöd i vardagen.
  • Du arbetar även med avdelningens löpande verksamhet samt som en del av ett hälsofrämjande sammanhang. Detta kan inkludera städning, utföra ärenden, iordningställande av måltider eller annat praktiskt som utförs tillsammans med kollegor.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Har en relevant utbildning för tjänsten som exempelvis grundutbildning för skötare inom psykiatrisk vård, undersköterskeutbildningen, programmet för psykisk ohälsa eller kriminologiprogrammet
  • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

  • Har en vidareutbildning inom psykiatri
  • Har arbetslivserfarenhet inom psykiatri
  • Har ytterligare språkkunskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Personlig mognad
  • Stabil
  • Samarbetsförmåga
  • Strukturerad

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vi tillämpar registerkontroll av belastningsregister samt drogtest innan beslut om anställning.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se