Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till avdelning 96, Rättspsykiatriska regionkliniken

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Rättspsykiatriska regionkliniken är idag en av landets största kliniker för vård av patienter enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar men en tillbyggnad av kliniken pågår och beräknas vara klar våren 2026 och innefattar då två nyöppnade avdelningar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Hos oss kan du trivas och utvecklas. Vi söker nu sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta med rättspsykiatrisk omvårdnad.

Sjuksköterska till avdelning 96, Rättspsykiatriska regionkliniken

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där sjuksköterskan har ett övergripande omvårdnadsansvar. Du deltar i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder samt arbetar med läkemedelsadministration, riskbedömningar, vårdplaneringar och funktionsbedömningar. På avdelningen arbetar vi i multiprofessionella team bestående av sjuksköterskor samt skötare. Du arbetar med avdelningens dagliga verksamhet samt är en del av en hälsofrämjande miljöterapi. I arbetsuppgifterna ingår även att vara delaktig i vårdinsatser såsom kognitiva samtal, aktiviteter, ronder, journalföring med mera. Vi använder oss av så kallat tvättstugeschema där vi erbjuder goda möjligheter för personalen att själva påverkar arbetstiderna.

Övrig information

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Det är meriterande för tjänsten om du

  • Har vidareutbildning i psykiatri
  • Har ytterligare språkkunskaper


För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Samarbetsförmåga
  • Personlig mognad
  • Självständighet
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se