Hoppa till innehåll

Rekryterande samordnare för läkare till Region Västernorrland, Sundsvall

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Enheten för Läkares Utbildning och Fortbildning (ELUF) arbetar med kompetensförsörjning på läkarsidan i Region Västernorrland. Enheten, som ingår i område Patientsäkerhet, Utveckling och Forskning, består av en enhetschef, två samordnare, en administratör och fyra studierektorer som tillsammans driver, samordnar och administrerar rekryteringen och den första tiden i yrkeslivet som AT- eller BT-läkare efter nyligen genomförd läkarutbildning.


Tycker du om rekrytering och nära samarbeten och trivs med att ta ett stort eget ansvar - då kan du vara den vi söker.

Rekryterande samordnare för läkare till Region Västernorrland, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Som AT/BT-samordnare arbetar du länsövergripande med läkarförsörjning och har ett delat helhetsansvar tillsammans med samordnaren i Örnsköldsvik. Arbetsuppgifterna omfattar rekrytering av AT-/BT läkare, marknadsföring, hantering av personalärenden och genomförande av avslutningssamtal. I rollen ingår även administrativa uppgifter såsom att upprätta anställningsavtal och att ansvara för upplägget av AT/BT-tjänstgöringen. I ditt arbete får du en bra möjlighet att växa in i rollen och mycket stöd i processerna i början av både enhetschef och den andra samordnaren.


Uppdraget innebär ett stort mått av samverkan, såväl internt inom våra egna verksamheter som externt mot tex. Socialstyrelsen, Försäkringskassan och andra aktörer. Du kommer primärt att arbeta med verksamheter och medarbetare i Sundsvall, där din placering kommer utgå ifrån. Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete under ansvar.

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat på 100% som planeras fortgå i ca 10 månader med planerad start slutet av oktober- början av november.


Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Har en akademisk examen eller utbildning inom för tjänsten relevant område, gärna inom HR eller kommunikation
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort


Det är meriterande om du

  • Har erfarenhet av rekrytering/samordning inom vården
  • Har erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet


För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Samarbetsförmåga
  • Självgående
  • Relationsskapande
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se