Hoppa till innehåll

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen Centrum, Sundsvall

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Som en del av Närsjukvårdsområde Söder finns Hälsocentralen Centrum som ligger ett stenkast från Sundsvalls stadscentrum men ändå lummigt och grönt. Dina blivande arbetskamrater består av familje- och utbildningsläkare, distrikts- och sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare samt ett psykosocialt team bestående av socionomer, psykiatrisjuksköterska och psykolog. Vi har även en barnhälsovårdscentral och Regionens dietister finns hos oss. I byggnaden finns även 1177, Sundsvalls barnmorskemottagning och Folktandvården. Hälsocentralen Centrum är en utbildningshälsocentral vilket är en del i arbetet för att bättre kunna ta till vara den kompetens som finns hos läkare som studerat utomlands. Ett spännande arbete som syftar till att öka andelen legitimerade läkare på vår hälsocentral och i Regionen i stort.

Nu söker vi en distriktssköterska eller sjuksköterska för ett vikariat på ett år. Tillträde kan ske i september/oktober 2024 eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig ett roligt arbete med varierade arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen Centrum, Sundsvall

Arbetsuppgifter

  • Självständigt mottagningsarbete med egna patienter
  • Telefonrådgivning via TeleQ
  • Arbete med både planerade och akuta besök
  • Dokumentation i NCS Cross

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

  • Är vidareutbildad till distriktssköterska
  • Har arbetslivserfarenhet inom primärvård

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Samarbetsförmåga
  • Strukturerad
  • Kvalitetsmedveten
  • Lojal

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se