Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Area Sales Manager till PFERD - Norra Sverige

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du vara med på en spännande resa där vi inte bara kämpar tillsammans, utan också firar våra segrar med stil?

Vi letar efter en stjärna som vill bygga långsiktiga affärsrelationer baserade på smarta, tekniska lösningar. Men vi nöjer oss inte bara med ett tekniskt intresse - vi söker också en lagspelare som, med sina erfarenheter, färdigheter och personlighet, kan lyfta hela teamet till nya höjder! Vi erbjuder nära coaching, utbildning på produkt- och applikationsnivå (både här hemma i Sverige och i vårt härliga moderbolag i Tyskland) för att du ska kunna glänsa i din roll.

Kom och gör skillnad hos oss på PFERD!




PFERD är ett familjeägt, tyskt företag som tar långsiktighet på allvar. Vi har varit i familjen Rüggebergs händer sedan 1799, och vår verksamhet är grundad på ett enkelt mål: att med hjälp av våra premiumprodukter göra våra kunders arbetsdagar både enklare och mer produktiva.

Vi behöver dig som vill stärka vårt säljteam och ta över världen - eller åtminstone distriktet från Norra Stockholm, norrlandskusten upp till Kiruna. Den perfekta basen? Kring Sundsvall/norr om Sundsvall. Här finns det enorm potential, och vi kan knappt bärga oss för att se vad du kan åstadkomma!

Som vår nya Teknisk säljare (eller, som vi gillar att kalla det, vår nästa stjärnsäljare) jobbar du från hemmet och äger ditt distrikt. Dagarna är fulla av spännande möten - allt från att träffa nya kunder och visa våra lösningar, till strategiska möten med stora inköpsorganisationer. Och du, vi fokuserar på kvalitet och produktivitet - vi är inte intresserade av att vara billigast, vi vill vara bäst och billigast i längden!

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Prospektering av potentiella kunder och affärsmöjligheter
* Förstå kundens unika behov och föreslå bästa lösning
* Bygga starka, långsiktiga relationer med kunder och partners
* Presentera och sälja PFERDs produkter
* Uppnå och överträffa säljmål


Personprofil
Vi letar efter dig som älskar att vinna, du besitter ett stort eget driv och viktigast av allt, du ger inte upp!

Vi tror att du:

* Har ett brinnande intresse för teknisk försäljning och är lika engagerad som våra kunder
* Älskar att nå och överträffa mål - både dina egna och lagets
* Vill förändra branschen med innovation och kreativa lösningar
* Är en teamplayer som vet att man når längre tillsammans
* Inte räds att lära genom att göra misstag - vi gör dem hela tiden!
* Har erfarenhet av teknisk försäljning och/eller ett stort intresse för teknik som du kan omsätta i affärer
* Kan hantera ett CRM-system utan att få huvudvärk
* Extra plus om du har en teknisk utbildning och erfarenhet av kap/slipprodukter - men vi är mest intresserade av din vilja att lära!
* Har B-körkort och är redo att rulla ut på vägarna


Övrigt
Start: 25-01-01
Omfattning: Heltid
Plats: Rollen utgår från hemmet med distrikt från norra Stockholm-Kiruna

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.