Hoppa till innehåll

Senior Teknisk Projektledare

Sista ansökningsdag
18 oktober 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbat är är inom område Applikationsdrift och Distribution som har över 100 medarbetare och ansvarar för applikationsdrift och produktutveckling till kunden. Detta görs på flera olika plattformar i ett systemlandskap. Inom detta uppdrag har organisationen behov av senior teknisk projekt-aktivitetsledning för olika driftsrelaterade projekt, till exempel i samband med säkerställande av driftbarhet och övervakning, stöd inför upphandling av nya produkter, produktlivscykelhantering samt driftsetablering av nya och befintliga tjänster/produkter.

Obligatoriskt krav

  • Certifiering om ramverket ITIL Foundation (Information Technology Infrastructure Library).
  • Minst tre (3) månaders praktisk erfarenhet av arbete i respektive process, incident-, problem- och changehantering.
  • Erfarenhet av storskalig drift för organisationer med minst 5 000 användare och en IT-avdelning med minst 200 anställda.
  • Certifiering i någon Projektstyrningsmodell.
  • Minst 4 års erfarenheten av teknisk projektledning inom IT-produktion och/eller IT Infrastruktur i ett systemlandskap med flertalet olika driftsplattformar; Linux, Windows, OpenShift etc. där koordinering mellan Verksamhet och IT alternativt mellan flera olika områden inom IT-avdelningen ingått.
  • Fem (5) års erfarenheten eller mer av teknisk projektledning inom IT-produktion och/eller IT Infrastruktur i ett systemlandskap med flertalet olika driftsplattformar; Linux, Windows, OpenShift etc. där koordinering mellan Verksamhet och IT ingått.


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se