Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Teamledare skadeverkstad

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du redo för nästa utmaning i din karriär och vill vara med och utveckla vår skadeverkstad och bidra till att Landrins Bil har Norrlands nöjdaste kunder. Vi söker en prestigelös Teamledare som drivs av att vara en del av ett team tillsammans med våra skadetekniker. Vi erbjuder ett spännande arbete med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation.

Om Tjänsten

I rollen som Teamledare kommer du att vara den viktiga länken mellan våra tre skadetekniker och våra kunder och ansvara för att avdelningen når uppsatta mål och nyckeltal. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att vara att boka och genomföra besiktningar av skadade bilar, hantering av inlämning/utlämning av bil, kontroll och hantering av reklamationer, upprätta skadekalkyler, planera in arbete och arbetsleda dina tekniker/kollegor, fakturering och beställa reservdelar. En viktig del i arbetet är att följa upp pågående arbeten, optimera flödet genom verkstaden och följa upp reklamationsärenden gentemot generalagenten och upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. På sikt kommer kommer du även få resultat- och budgetansvar.

Du kommer att rapportera till Servicemarknadschef på anläggningen. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet och tillsammans med teamet bidra till vår vision "Nöjd kund".

Placeringsort är på vår Mercedes anläggning i Sundsvall och tjänsten är en tillsvidareanställning och vi kan tillämpa provanställning. Lönen är fast månadslön med prestationsbaserad bonus.

Din profil

Du som söker skall vara motiverad av utmaningar och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar. Du ska samtidigt tycka om att vara en del av ett team då rollen är en del av den dagliga driften. För att lyckas i rollen som Teamledare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av en ledar - eller teamroll och meriterande om du arbetat inom servicemarknad och fordonsbranchen. Vi vill att du har god systemvana och meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Kobra eller CAB . Du innehar B-körkort.

Stor vikt läggs vid din personlighet och det är viktigt att du drivs av att uppnå goda resultat genom bra teamkänsla och hög kundnöjdhet, samtidigt som du trivs med att leda och utveckla ett team.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete med goda förutsättningar. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag, cykelförmån och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa? Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 11 augusti 2024. Frågor angående tjänsten besvaras av Servicemarknadschef Viktor Von Wachenfeldt via e-post på viktor.von.wachenfeldt@landrinsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik, Älmhult , Hässleholm och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 350 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder. Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Landrins Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.