Hoppa till innehåll
JOBmeal logotyp

Tekniker till Jobmeal!

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du med ett praktiskt arbete där du får åka runt och besöka kunder? Är du dessutom en riktig kaffe-älskare som gillar att lösa problem? Då är detta möjligheten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Jobmeal en tekniker med ansvar för installationer hos JOBmeals kunder. JOBmeal i Sundsvall består av ett engagerat och härligt team på 14 personer. För den här tjänsten behövs ingen erfarenhet, all utbildning du behöver sker på plats.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos JOBmeal. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och JOBmeals önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till stina.vidmark@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som ansvarig för installationer kommer du att förbereda och installera både nya och begagnade maskiner ute hos JOBmeals kunder. Utöver detta kommer du att arbeta med felsökning och underhåll, både via telefon och på plats hos kunden. Du kommer också regelbundet besöka kunder för att rengöra maskinen, se till att maskinen är påfylld och att den fungerar felfritt.
  • Förbereda automaterna inför leverans enligt plan.
  • Planera och genomföra installationer tillsammans med kunden.
  • Utbilda kunder i daglig skötsel av maskinerna.
  • Utföra reparationer både på plats hos kunden och i vår verkstad.
  • Ge teknisk support till kollegor och kunder, samt hantera reservdelar.
  • Sköta totalservice och comfort-uppdrag vid behov.
  • Rapportera i vårt affärssystem och sköta veckorapporter.
Vi söker dig som:
Trivs i en roll där problemlösning är en stor del av jobbet. Du är självgående och har en god social förmåga då du ansvarar för hela installationsprocessen, från att boka möte med kund till att slutföra installationen. Du behöver vara stresstålig och gilla utmaningar. Du arbetar alltid med kundens behov i fokus och ger alltid både kollegor och kunder ett trevligt bemötande.

Krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

#Tekniker #JOBmeal #serivce

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
JOBmeal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Våra kaffeexperter hjälper dig hitta rätt lösning för just din arbetsplats, och vår engagerade servicepersonal säkerställer att kaffet smakar gott under hela vår tid tillsammans. Med över 60 år i kaffebranschen är vi idag ett rikstäckande team av 370 kaffeentusiaster, från Kiruna i norr till Malmö i söder, och vår lokala närvaro ger dig en snabb service och en leverantör av kaffe som bryr sig.