Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Internationella Engelska Skolan i Sundsvall söker en skolsköterska med start 6 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som tillsammans med övriga medarbetare i vårt professionella elevhälsoteam (Student Care Team), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet för elever på skolan. I vårt SCT ingår speciallärare, specialpedagog, studie- och yrkesvägledare, skolsköterskor, skolläkare, skolpsykolog, kuratorer, biträdande rektorer, rektor och akademiskt ansvarig.

Elevhälsans arbete ställer stora krav på dig som medarbetare, och förutom engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn och ungdomar, behöver du ha en utvecklad känsla för lagarbete, kan samverka och ta egna initiativ.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska i öppen hälso-och sjukvård/distriktssköterska alt Specialistsjuksköterska för barn- och ungdom eller skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.

Som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska som bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete. På IES tycker vi om att jobba tillsammans, och över yrkesgränserna. Vi tycker det är mycket viktigt med ett gott samarbete mellan elevhälsan/SCT och övrig personal på skolan, för att tillsammans stödja eleverna att må bra och nå utbildningens mål.

Vi talar oftast svenska med eleverna, men det är bra om du känner dig trygg med att tala engelska, då kommunikation med personal ofta sker på engelska.

IES Sundsvall är en del av Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskola. IES har en central elevhälsa där skolsköterskan blir inkluderad och får ta del av nätverksträffar och utbildning.

För mer information om vår skola besök https://sundsvall.engelska.se

Ansök

Varmt välkommen in med din ansökan! Skicka din ansökan till:

petra.hakansson.sundsvall@engelska.se

Märk ansökan med Skolsköterska.

OBS: I och med semestertider är svarstiden längre än normalt och kan dröja till augusti månad.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se